Dinamo Bucureşti obţine prima victorie după revenirea în Superligă

  • Dinamo Bucureşti a învins luni seara pe FC Botoşani, cu 1-0, datorită unui autogol marcat în minutele suplimentare de joc.
  • „Cânii roşii” obţin astfel prima victorie în Liga 1, după revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc.
717 afișări
Imaginea articolului Dinamo Bucureşti obţine prima victorie după revenirea în Superligă

Sursa foto: Facebook/Dinamo Bucureşti

Denis Politic a fost omul meciului, acesta nimerind bara la jumătatea reprizei secunde, cu un şut spectaculos, înainte de a produce faza din care mingea centrată de el a ricoşat în plasă din portarul Ducan.

Gazdele au dominat jocul disputat pe stadionul Arcul de Triumf, bifând cele mai importante faze de poartă ale primei reprize, printre ele şi un şut bun al aceluiaşi Denis Politic.

În primul minut suplimentar de joc, Politic a şutat puternic din afara careului, însă pe direcţie portarului Ducan.

Peste 4 minute, după o incursiune în careu pe partea stângă, Politic a centrat la semiînălţime în careul mic, de unde Ducan a deviat cu ghinion în proprie poartă.

După 3 înfrângeri şi o remiză, Dinamo obţine prima dată 3 puncte şi părăseşte ultimul loc al clasamentului, ocupat acum de FC Botoşani, cu doar 2 puncte din 5 meciuri.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici