Dinamo Bucureşti - Pandurii Târgu Jiu, scor 2-2, în Liga I

Echipa Dinamo Bucureşti a terminat la egalitate, scor 2-2 (1-1), meciul disputat, vineri, pe teren propriu, în compania formaţiei Pandurii Târgu Jiu, în etapa a XX-a a Ligii I.

29 afișări
Imaginea articolului Dinamo Bucureşti - Pandurii Târgu Jiu, scor 2-2, în Liga I

Dinamo Bucureşti - Pandurii Târgu Jiu, scor 2-2, în Liga I (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Golurile echipei Dinamo au fost reuşite de Alexe '4 şi Torje '58, în timp ce pentru Pandurii au punctat Apostu '42 şi Voiculeţ '85 (penalti).

Dinamo a dechis scorul în minutul 4, când Ionel Dănciulescu a centrat de pe partea dreaptă la Marius Alexe, care a înscris din şapte metri în stânga lui Mingote.

În minutul 42, Pandurii egalează, prin Apostu, care a primit o minge la 20 de metri lateral dreapta, de la Viera, a scăpat singur cu portarul şi a înscris de la 12 metri în stânga lui Bălgrădean.

În minutul 58, Dinamo majorează diferenţa pe tabela de marcaj, scor 2-1. Alexe centrează de pe partea dreaptă la Gabriel Torje, aflat în colţul din stânga al careului mic, de unde înscrie la colţul lung cu un şut la semiînălţime.

Echipa Pandurii primeşte un penalti în minutul 85, după ce portarul Bălgrădean l-a faultat în careu pe Voiculeţ, care a şi transformat lovitura de la 11 metri.

În minutul 87, arbitrul Comănescu dictează penalti pentru Dinamo, după ce Torje a căzut în careu, însă Vlad Munteanu a ratat, scorul final fiind 2-2.

Dinamo Bucureşti: 34. Bălgrădean - 3. Rubio, 21. D. Grigore, 4. Moţi, 2. Diabate - 22. Torje, 5. D. Kone, 7. C. Munteanu (8. Pătraşcu '72), 10. Alexe - 19. L. Ganea (20. Bakaj '54), 25. Dănciulescu (30. V. Munteanu '80). Antrenor: Ioan Andone.

Pandurii Târgu Jiu: 80. Mingote - 2. Matei (8. Popete '62), 3. Viera, 21. Chiricheş, 29. Grecu - 16. Nistor - 7. Băcilă (17. Brata '68), 20. Vranjes, 14. Voiculeţ, 6. Cardoso - 9. Apostu (25. Pleaşcă '78). Antrenor Petre Grigoraş.

Cartonaşe galbene: Diabate '20 / Băcilă '43, Mingote '90+1

Arbitri: Adrian Comănescu - Daniel Hulubei, Stelian Slabu - Andrei Chivulete.

Observatori: Dan Petrescu, Vasile Sobotka.

La meci au asistat aproximativ 3000 de spectatori, printre care s-au aflat şi 20 de susţinători ai formaţiei Pandurii.

Partida dintre cele două echipe a stat sub semnul întrebării până marţi, ultima zi în care gruparea Pandurii trebuia să achite o datorie faţă de Dinamo, pentru a putea fi programată în etapa a XX-a a Ligii I. Cele două cluburi au ajuns la un acord privind stingerea litigiului, marţi noapte, iar gruparea Pandurii a anunţat, miercuri, pe site-ul oficial, că meciul cu echipa dinamovistă se va disputa conform programului stabilit de LPF. Ulterior, preşedintele CA al clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a declarat, într-o conferinţă de presă, că a făcut un credit de 400.000 de euro la bancă pentru a stinge litigiul cu FC Dinamo şi pentru ca echipa gorjeană să fie programată.

Echipa Pandurii nu a fost programată la primul meci din 2011, cu Oţelul Galaţi, din etapa a XIX-a a Ligii I, din cauza datoriei gorjenilor către FC Dinamo din transferul jucătorului Ilie Iordache. Miercuri, Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a omologat rezultatul de 0-3 în meciul Pandurii - Oţelul Galaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici