Dinamo Bucureşti, victorie de moral în Liga Campionilor la handbal masculin

Echipa de handbal masculin Dinamo Bucureşti a obţinut o nouă victorie în faza grupelor din Liga Campionilor, a cincea în actuala ediţie, trecând cu 30-27 (14-13) de echipa daneză GOG. Matematic, Dinamo mai are şanse de a ocupa locul 4, după ultima etapă.

318 afișări
Imaginea articolului Dinamo Bucureşti, victorie de moral în Liga Campionilor la handbal masculin

Campioana României avea deja asigurată calificarea matematic în optimile Champions League, şi a jucat mult mai degajată. Oaspeţii aveau 3 victorii succesive înainte de meciul cu Dinamo şi îţi doreau alte două puncte, pentru a-şi asigura locul 4.

Meciul s-a jucat în Sala Polivalentă, într-o atmosferă foarte frumoasă făcută de suporterii dinamovişti. Dinamo a condus pe toată durata partidei, cu Ante Kuduz vioara întâi, cu 9 goluri reuşite.

În repriza a doua, Dinamo a reuşit să se desprindă chiar şi la 6 goluri (28-22) şi a avut grijă să îşi menţină avantajul pentru a-şi asigura pe final victoria.

Un aport important în această victorie l-a avut portarul Saeid Heidaridad, care a avut terminat partida cu 15 intervenţii.

Dinamo are şansa de a termina grupa pe locul 4. Momentan este la egalitate de puncte cu GOG, însă are avantajul rezultatelor directe, după ce meciul din deplasare s-a încheiat la egalitate (38-38).

Dinamo joacă în ultima etapă în deplasare la Magdeburg, care e pe locul doi şi luptă pentru o calificare directă în sferturile de finală cu Veszprem, ambele având 18 puncte.

În schimb, GOG are un meci teoretic mai uşor, pe teren propriu cu PPD Zagreb. O clasare pe locul 4 e posibil să le aducă dinamoviştilor ca adversar pe Aalborg sau pe Szeged, în timp ce locul 5 îi va pune în situaţia de a înfrunta pe Kiel sau pe Nantes.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici