Dinamo cedează „lanterna roşie”, după victoria 3-1 cu Oţelul Galaţi

  • Dornel Munteanu a recidivat pe banca tehnică a Oţelului Galaţi, primind cartonaş roşu la jumătatea reprizei secunde.
  • Dinamo a învins cu 3-1, în etapa 26-a a Superligii şi a predat lanterna roşie celor de la FC Botoşani.
  • Câinii roşii au acum 22 de puncte, la 5 distanţă de un loc de baraj.
603 afișări
Imaginea articolului Dinamo cedează „lanterna roşie”, după victoria 3-1 cu Oţelul Galaţi

Denis Politic a ajuns duminică la al treilea meci consecutiv în care marchează, după ce a deschis scorul în minutul 3, cu un şut din prima, din faţa porţii, după centrarea lui Abdallah.

Alexandru Pop a egalat din penalty, în minutul 17, după ce Patriche l-a faultat pe Lovric.

Gnahore a readus gazdele în avantaj, în minutul 37, ajungând la o pasă pe jos, trimisă din flancul stâng de acelaşi Abdallah.

Gazdele au continuat să domine şi în partea a doua, iar după două faze de gol ratate, au fructificat un penalty executat de Abdallah, după un faul la limita interioară a careului de 16 metri, acordat la intervenţia VAR.

Anterior, Dorinel Munteanu a primit cartonaş roşu la bancă, după ce i s-a adresat verbal arbitrului asistent.

Pe final de meci, portarii Stoian şi Golubovic s-au remarcat la şuturile pe spaţiul porţii ale lui Borduşanu, respectiv Silva.

Cu 22 de puncte, Dinamo urcă un loc în clasament, pe 17, la 5 puncte distanţă de Poli Iaşi, aflată pe 16, ultimul loc ce duce la barajul pentru menţinerea în Superligă.

Oţelul Galaţi rămâne cu 31 de puncte, pe locul 11.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici