Dinamo este prima echipă care a marcat golul 3.500 în Liga I

Golul marcat de mijlocaşul Gabriel Torje, duminică, în meciul cu Unirea Urziceni, scor 1-1, a însemnat reuşita cu numărul 3.500 a echipei Dinamo Bucureşti în Liga I, "roş-albii" fiind prima formaţiei care atinge această cifră.

12 afișări
Imaginea articolului Dinamo este prima echipă care a marcat golul 3.500 în Liga I

Dinamo este prima echipă care a marcat golul 3.500 în Liga I (Imagine: Mediafax Foto)

Dinamoviştii, care au rămas fără victorie în meciurile cu Unirea Urziceni, sunt urmaţi în această ierarhie de Steaua Bucureşti, cu 3.491 de goluri, şi de Rapid Bucureşti, cu 2.685 de goluri.

Echipa Gloria Buzău, aflată la cel de-al 200-lea meci în prima divizie, a obţinut, duminică, prima victorie în partidele disputate în deplasare cu formaţia Universitatea Cluj.

În etapa a XXX-a a Ligii I s-a înregistrat o singură victorie a gazdelor, în partida Rapid Bucureşti - Pandurii Târgu Jiu, scor 1-0. Este runda în care gazdele au obţinut doar cinci puncte, cele mai puţin în acest sezon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici