Dinamo îl împrumută pe portarul Curcă de la Farul

Clubul Dinamo Bucureşti îl împrumută pe portarul George Curcă, de la divizionara secundă FC Farul Constanţa, până în vara anului 2010.

66 afișări
Imaginea articolului Dinamo îl împrumută pe portarul Curcă de la Farul

Dinamo îl împrumută pe portarul Curcă de la Farul (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

Portarul George Curcă a ajuns la o înţelegere cu oficialii clubului Dinamo, pentru un împrumut timp de un an. Gruparea FC Farul este de acord şi cere 200.000 de euro de la Dinamo, dacă bucureştenii îl vor dori definitiv din vara anului viitor.

Astfel, contractul portarului cu FC Farul, care urma să expire în 2010, va fi prelungit până în 2011.

"Este un pas important pentru mine. Mă bucur că revin în prima ligă şi că voi juca în cupele europene. Dinamo este un club mare, cu suporteri pretenţioşi, iar eu voi face tot ce îmi stă în putinţă pentru a confirma", a declarat Curcă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici