Dinamo l-a transferat pe argentinianul Juan Pablo Garat

FC Dinamo l-a transferat, marţi, pe fundaşul argentinian Juan Pablo Garat, care a evoluat ultima dată pentru formaţia Club Atletico Tigre, a declarat antrenorul echipei "alb-roşii", Ioan Andone.

35 afișări
Imaginea articolului Dinamo l-a transferat pe argentinianul Juan Pablo Garat

Dinamo l-a transferat pe argentinianul Juan Pablo Garat (Imagine: Mircea_Rosca/Mediafax Foto)

"Argentinianul Garat va semna azi, la ora 12.00, a făcut controlul medical. Ne-a fost propus de Nelu Moldovan. El l-a urmărit, apoi am luat referinţe despre el în Elveţia, pentru că acolo a jucat patru ani şi ne-am uitat şi pe CV şi am văzut că a fost împrumutat la Tigres, unde a jucat toate meciurile. Am vorbit cu mai mulţi oameni şi toţi mi l-au descris ca un fundaş central foarte bun", a spus Andone.

Juan Pablo Garat, în vârstă de 27 de ani, a evoluat 4 ani în Elveţia la St. Gallen, iar sezonul trecut a jucat pentru echipa argentiniană Club Atletico Tigre.

Tehnicianul dinamovist a spus că există tratative pentru transferul a 3 jucători bulgari, dar există şi varianta unui schimb de jucători cu Rapid, Ianis Zicu-Costin Lazăr:

"Noi sperăm, şi cu bulgarii, să vedem ce va fi. Oricum tot ce vom transfera va fi în zona apărării. Sunt tratative pentru doi portari bulgari pe care îi avem în vizor şi un fundaş dreapta. Dar astea sunt tratative, poate să iasă dar poate să nu iasă. A foast propus şi un schimb Costin Lazăr contra Zicu, dar trebuie să vrea şi Zicu şi Lazăr şi Rapid. Depinde ce vor jucătorii. E important ca jucătorul să vrea să vină la clubul ăsta şi să se pună în slujba echipei. Aşa, să facem transferuri doar de dragul transferurilor mai bine nu le facem. În atac cu venirea lui Ganea şi Păun stăm bine, nu mai facem niciun transfer. Eu o să le dau şansa să joace. Să înscrie goluri, la Dinamo trebuie să înscrie dublu faţă de Astra".

La capitolul oferte pentru jucătorii dinamovişti Ioan Andone a spus că doar Adrian Cristea are o propunere de la Universitatea Cluj.

"Adrian Cristea are o ofertă de la Universitatea Cluj. Aseară am discutat, U Cluj îl vrea, Florian Walter îl vrea foarte mult. Discutăm şi cu U Cluj, nicio problemă. Şi eu l-am întrebat pe domnul preşedinte dacă Pulhac are oferte de la Rennes dar nu e nimic adevărat. Nu e vorba de a vrea sau nu să pleci, trebuie să ai o ofertă bună şi pentru club şi pentru tine ca jucător. Aşa poate să plece şi la Chiajna. Marius Niculae sunt sigur că va rămâne la Dinamo şi va da 15 goluri", a mai spus Andone.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici