Dinamo s-a înţeles cu FC Timişoara pentru transferul lui Curtean

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat marţi, agenţiei MEDIAFAX, că s-a înţeles cu FC Timişoara pentru transferul mijlocaşului Alexandru Curtean.

185 afișări
Imaginea articolului Dinamo s-a înţeles cu FC Timişoara pentru transferul lui Curtean

Alexandru Curtean (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax foto)

"Am căzut la un acord cu FC Timişoara pentru transferul jucătorului. Din acest punct de vedere, transferul este finalizat. Urmează să ajungă şi jucătorul să lectureze contractul şi să-l semneze. E pe drum acum", a declarat Badea.

Alexandru Curtean are 24 de ani şi a mai evoluat la Gaz Metan Mediaş, între 2003 şi 2009, după care a fost transferat la FC Tmişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici