Borcea: I-am luat pe Curtean şi Strătilă, negociem pentru Wesley, va fi război total

Acţionarul dinamovist Cristi Borcea a declarat joi că s-a înţeles cu FC Timişoara şi Astra Ploieşti pentru Alexandru Curtean, respectiv Sorin Strătilă şi va negocia cu FC Vaslui pentru achiziţionarea atacantului Wesley Lopes, declarând război total Stelei pe plan sportiv.

232 afișări
Imaginea articolului Borcea: I-am luat pe Curtean şi Strătilă, negociem pentru Wesley, va fi război total

Borcea: I-am luat pe Curtean şi Strătilă, negociem pentru Wesley, va fi război total (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax foto)

Wesley a fost ofertat de Steaua în această iarnă, dar jucătorul a refuzat.

"Curtean şi cu Strătilă sunt mai buni decât Pârvulescu. Pe Pârvulescu îl doream pentru că a spus că ţine cu Dinamo. Nu pot să asist la ce s-a întâmplat. Ieri am stat numai pe telefoane cu Victor, cu naşu, cu Buduru şi i-am luat pe Curtean şi Strătilă, doi jucători pe care Ciobotariu şi Cornel Dinu şi i-au dorit. Nu există niciun risc să-i ia Steaua", a spus Borcea.

Borcea a afirmat la GspTV că, începând de miercuri, după ce Steaua l-a transferat pe Paul Pârvulescu, vorbeşte la telefon tot timpul pentru a face transferuri la Dinamo. Deşi iniţial ar fi trebuit să achiziţioneze doar doi jucători, Dinamo va face acum 4-5 transferuri, printre cei vizaţi numărându-se şi Eric Bicfalvi de la Steaua şi Ciprian Marica de la Schalke 04.

"M-a deranjat Gigi Becali şi pentru asta m-am dezbrăcat de politeţe din punct de vedere fotbalistic. Marica nu poate să vină niciodată la Steaua. Gigi îi dă 500.000, 600.000 îi dau eu ca să vină la Dinamo pe şase luni. Marica dacă este liber va veni la Dinamo. Săvulescu trebuie să rezolve până vin eu săptămâna viitoare. Am vorbit cu domnul Badea, trebuie să se ducă să vorbească cu Porumboiu şi cu jucătorul. Îl luăm pe Wesley! Dacă nu facem transferuri adevărate, am pierdut campionatul. Săvulescu trebuie să stea lângă Victor. Este foarte bine ce s-a întâmplat pentru că am luat doi jucători mai buni decât Pârvulescu. Cu banii pe care îi dădeam pe Pârvulescu. Noi pe postul lui Pârvulescu îl avem pe Marius Alexe. Nu mai este fair-play, este război total cu toate armele. Am vorbit cu Ciobotariu şi cu Dinu, îl vreau pe Bicfalvi, suntem în discuţii şi o să-l luăm. Acum nu mai vor fi maximum doi jucătri transferaţi, vor fi 4-5. Facem lot", a mai spus Borcea.

Cristi Borcea a precizat că este deranjat şi de Dragoş Săvulescu, un alt acţionar al FC Dinamo, care apare prea mult la televizor, în loc să rezolve problemele legate de transferuri şi de prelungiri de contracte. "M-a deranjat Dragoş. I-am explicat: Dragoş, lasă televizorul! Până nu stai lângă Giovanni şi lângă Victor, să stai şi să aduci jucători, să prelungeşti un contract... Eu am adus toată echipa aproape gratis, Bălgrădean, Kone, Ganea, Ţucudean, singul jucător pe care am plătit a fost Luchin - 300.000. Lui Dănciulescu şi lui Niculae li se vor prelungi contractele. I-am lăsat cu doi jucători să le prelungească contractele, Kone şi Ganea. Eu nu aş fi pierdut niciodată un jucător, eu le-am luat din curtea lor", a afirmat acţionarul.

Mijlocaşul Paul Pârvulescu de la Gaz Metan Mediaş a semnat, miercuri, un contract pe cinci ani cu gruparea FC Steaua. Pârvulescu, 23 de ani, care poate evolua şi pe postul de fundaş stânga, s-a aflat şi în atenţia rivalilor de la FC Dinamo, antrenorul Liviu Ciobotariu declarând, tot miercuri, că jucătorul de la Gaz Metan Mediaş se află pe lista sa de achiziţii din această pauză competiţională.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat miercuri, la Sport.ro, că a plătit 700.000 de euro plus TVA pentru transferul lui Pârvulescu şi că a realizat această achiziţie pentru a se răzbuna pe preşedintele CA al FC Dinamo, Nicolae Badea, care a încercat să blocheze transferul lui Alexandru Chipciu de la FC Braşov la formaţia antrenată de Ilie Stan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici