Dinamo, scorul etapei la debutul în EHF European League / CSM Constanţa a făcut surpriza în Ungaria

Campioana României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a câştigat marţi seara, pe teren propriu, primul meci din grupele EHF European League. Tot marţi, CSM Constanţa a debutat în competiţie cu o victorie în deplasare.

717 afișări
Imaginea articolului Dinamo, scorul etapei la debutul în EHF European League / CSM Constanţa a făcut surpriza în Ungaria

Dinamo, scorul etapei la debutul în EHF European League / CSM Constanţa a făcut surpriza în Ungaria

Dinamo Bucureşti s-a impus cu un scor neverosimil, 52-24 (27-7), în faţa campioanei din Bosnia Herţegovina, HRK Izvidac, în primul meci din grupa G.

Românii au condus în permanenţă şi în prima repriză au primit doar 7 goluri, într-un meci în care s-a marcat câte un gol în medie la fiecare 47 de secunde.

Akimenko a fost golgheterul echipei şi al meciului, cu 11 reuşite pentru Dinamo următorii pe lista marcatorilor fiind Pascual şi Kuduz, ambii cu câte 6 goluri.

În al doilea meci al grupei, Fuchse Berlin, campioana la zi, a învins pe Chambery Savoie cu 24-22 (13-10).

Etapa următoare, în 24 octombrie, Dinamo joacă în deplasare cu Chambery Savoie.

În grupa H, CSM Constanţa a debutat în competiţie cu o victorie obţinută în Ungaria, cu Tatabanya KC. Delfinii au câştigat cu 29-24 (16-9) şi vor întâlni etapa viitoare (24 octombrie) pe teren propriu, pe portughezii de la Sporting CP.

Se califică mai departe din cele 8 grupe preliminare echipele care ocupă primele două locuri. Acestea vor forma apoi patru grupe principale, de cîte 4 echipe fiecare.

Primele două clasate din cele opt grupe preliminare se vor califica în cele principale, adică patru grupe de câte patru echipe.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici