Dinamo şi-a luat portar străin, ca să evite retrogradarea

Portarul Cristiano Pereira Figueiredo a semnat un contract valabil până la finalul sezonului cu Dinamo Bucureşti, a anunţat vineri clubul din Capitală.

159 afișări
Imaginea articolului Dinamo şi-a luat portar străin, ca să evite retrogradarea

Dinamo şi-a luat portar străin, ca să evite retrogradarea

Portarul Cristiano Pereira Figueiredo, 31 de ani, ultima oară la campioana României, CFR Cluj, a semnat un contract cu Dinamo Bucureşti până la finalul acestui sezon competiţional, cu opţiune de prelungire pentru încă un an, a anunţat administratorul special al clubului Dinamo, Iuliu Mureşan.

Portarul are dublă cetăţenie, portugheză şi germană.

El şi-a început cariera la Braga şi a mai evoluat pentru Vizela, Valencia, Coimbra, Panetolikos, Belenenses, Vitoria Setubal, Hermannstadt şi CFR Cluj.

Clubul clujean a anunţat vineri rezilierea contractului cu acesta: „Clubul CFR 1907 Cluj şi portarul Cristiano Figueiredo au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului. Îi mulţumim pentru munca depusă în culorile clubului nostru şi îi dorim multă baftă mai departe în carieră”.

Dinamo este pe penultimul loc în Liga 1 (!2 puncte, cu unul mai mult decât ultima clasată, Academica Clinceni), fiind în pericol de retrogradare, urmând să joace azi, de la ora 20:00, în deplasare, cu FC Argeş, la reluarae campionatului după pauza de iarnă (etapa a 22-a).

Dinamo, antrenată de Flavius Stoican, i-a prezentat pe cei nou-veniţi la echipă: Răzvan Patriche (23), Alin Buleică (77), Thomas Chesneau (34), Marius Tomozei (26), Balthazar Pierret (8) şi Igor Jovanovic (4).

În schimb, Deian Sorescu a plecat în Polonia, la Raków Czestochowa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici