Dinamo susţine că nu are nicio datorie către Liviu Ganea

Directorul general al FC Dinamo, Marian Albu, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că gruparea "alb-roşie" nu are nicio datorie faţă de atacantul Liviu Ganea, care a cerut joi la Tribunalul Bucureşti insolvenţa clubului pentru unele restanţe financiare.

164 afișări
Imaginea articolului Dinamo susţine că nu are nicio datorie către Liviu Ganea

Dinamo susţine că nu are nicio datorie către Liviu Ganea

"Dinamo nu poate intra cu nimic în insolvenţă. Dinamo este departe de a se apela la acest instrument. Nu e cazul lui Dinamo. Asta e problema lui Liviu Ganea, nu ştiu ce face el. Eu vă pot spune cât se poate de oficial că Dinamo nu are nicio datorie către Liviu Ganea. Instanţele sportive care judecă litigiile dintre jucători şi club au arătat că Dinamo nu are nicio datorie către Liviu Ganea. E un lucru pe care eu direct l-am administrat, ştiu despre ce e vorba, am făcut apărarea plângerii lui. Nu avem nicio datorie către Liviu Ganea, ce face el acum în instanţă este o zbatere a neputinţei. Nu a reuşit în instanţele sportive şi încearcă altceva. Nu a avut o asistenţă ca lumea şi nici acum nu are", a declarat Marian Albu pentru MEDIAFAX.

Atacantul echipei CFR Cluj Liviu Ganea a înregistrat la Tribunalul Bucureşti dosarul privind insolvenţa fostului său club SC Dinamo 1948 S.A., pentru restanţe salariale din perioada în care jucătorul se afla sub contract cu gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Conform site-ului portal.just.ro, Ganea a înregistrat joi, la Tribunalul Bucureşti cererea de intrare în insolvenţă a clubului Dinamo, primul termen în dosar fiind stabilit pentru 5 martie 2013.

La începutul anului 2012, atacantul Liviu Ganea, aflat în ultimele şase luni de contract cu Dinamo, nu s-a înţeles cu reprezentanţii clubului bucureştean în ceea ce priveşte prelungirea înţelegerii şi a semnat un acord cu CFR Cluj pentru o perioadă de trei ani şi jumătate.

Clubul Dinamo se confruntă cu mari probleme financiare, având datorii de aproximativ 10 milioane de euro. Omul de afaceri Ionuţ Negoiţă le-a propus celorlalţi doi acţionari, Nicolae Badea şi Dragoş Săvulescu, să achite el 60 la sută din datoriile pe care le are Dinamo, iar cei doi 4 milioane de euro, solicitând în schimb să devină acţionar majoritar la FC Dinamo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici