Dinamo - Victoria Brăneşti, scor 3-1, în Liga I

Formaţia Dinamo Bucureşti a învins, luni seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-0), echipa Victoria Brăneşti, în etapa a XXXIII-a, penultima a Ligii I, în care în ultimele 15 minute poarta dinamoviştilor a fost apărată de fundaşul Ştefan Bărboianu, după eliminarea portarului Cristi Bălgrădean.

184 afișări
Imaginea articolului Dinamo - Victoria Brăneşti, scor 3-1, în Liga I

Dinamo - Victoria Brăneşti, scor 3-1, în Liga I (Montaj Foto)

Pentru Dinamo au marcat Bakaj '2, Kone '64 şi Dănciulescu '83, în timp ce pentru Victoria a înscris Ispir '56 (penalti).

În minutul 2, Elis Bakaj a primit o centrare de pe dreapta de la Alexe, i-a întors pe Străuţ şi Bordeanu şi a înscris în poarta goală din 8 metri.

Victoria Brăneşti a egalat în minutul 56, când Zuluf a fost faultat de Bărboianu, iar Ispir a transformat penaltiul acordat de Claudiu Baboia.

În minutul 64, Dinamo a revenit în avantaj: Munteanu a centrat din lovitură liberă lateral dreapta, în interiorul careului, de unde Kone a marcat.

Dinamo a evoluat ultimul sfert de oră cu un jucător mai puţin, după eliminarea portarului Bălgrădean, care l-a faultat pe Zuluf din poziţie de ultim apărător. Poarta echipei Dinamo a fost apărată de fundaşul Ştefan Bărboianu, deoarece tehnicianul Ioan Andone făcuse toate cele trei schimbări.

Ionel Dănciulescu a marcat pentru 3-1, în minutul 83, în stânga lui Bordeanu, după o pasă în adâncime de la Torje.

Dinamo: 34. Bălgrădean - 18. Bărboianu, 24, Găman (29. Mehmedovici '33), 21. Grigore, 2. Diabate - 14. Păun (22. Torje '59), 5. D. Kone, 7. C. Munteanu, 20. Bakaj - 10. Alexe, 19. L. Ganea (25. Dănciulescu '46). Antrenor: Ioan Andone.

Victoria Brăneşti: 1. Bordeanu - 28. Străuţ, 5. Sg. Bar, 26. Poverlovici, 2. Maghici (3. Lorincz '64) - 25. Novac (34. Fl. Petre '55), 20. Ispir, 7. Todoran, 30. R. Avram - 10. Oprea, 11. Simion (19. Zuluf '50). Antrenor: Ciprian Urican.

Cartonaşe galbene: Bărboianu '56 / Poverlovici '63

Arbitri: Claudiu Baboia - Cristian Nica, Adrian Popescu - Mihai Ene.

Observatori: Constantin Gheorghe, Mircea Călin.

Supervizor: Adalbert Kassai.

La meci au asistat aproximativ 1000 de spectatori.

Înaintea meciului, fanii şi conducerea FC Dinamo l-au omagiat pe Florentin Petre, jucător reprezentativ al echipei din Şoseaua Ştefan cel Mare. La finalul meciului, Florentin Petre a salutat galeria, care i-a scandat numele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici