Dinamoviştii au primă totală de 30.000 de euro dacă bat la două goluri diferenţă în derbi

Jucătorii dinamovişti au promisă o primă totală de 30.000 de euro în cazul în care vor reuşi să se impună în derbiul cu Steaua la mai mult de două goluri diferenţă, o victorie la doar un gol reducând suma la 20.000 de euro, a anunuţat, miercuri, unul dintre sponsorii echipei, Ionuţ Negoiţă.

76 afișări
Imaginea articolului Dinamoviştii au primă totală de 30.000 de euro dacă bat la două goluri diferenţă în derbi

Dinamoviştii au primă totală de 30.000 de euro dacă bat la două goluri diferenţă în derbi (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"E unicul derbi şi are o încărcătură a emoţiilor foarte mare. Sper ca totul să se termine cu bine în favoarea echipei Dinamo. Am creat o oarecare tradiţie, la aceste derbiuri am venit cu oferte de motivare. M-am gândit să păstrez această tradiţie şi de data aceasta. Sunt sigur că jucătorii sunt profesionişti şi îşi vor face treaba, dar cred că nu strică niciodată o motivare financiară suplimentară. Ca urmare, am luat decizia să îi premiez la victorie cu un gol diferenţă, vor primi 20.000 de euro. Dacă vor fi două goluri diferenţă vor fi 30.000. Sper şi le doresc jucătorilor să îmi ia cei 30.000 de euro şi să fim fericiţi după derbi. Grila se opreşte la două goluri. Statistic vorbind, Dinamo a învins Steaua de 45 de ori şi Steaua pe Dinamo de 35 de ori. Deci şansele ca Dinamo să bată sunt mari, sper să fie a 46-a victorie", a declarat Negoiţă .

Fan al dinamoviştilor, Negoiţă nu crede în zvonurile conform cărora derbiul Steaua-Dinamo ar putea fi un meci aranjat, pe baza relaţiilor dintre patronul Gigi Becali şi acţionarul dinamovist Cristian Borcea: "Eu sper să fie doar speculaţii, ar fi mare păcat să fie aşa. Nu cred în varianta aceasta, cred că se va juca totul pe teren. În teorie totul se poate, în practică îmi place să cred că nu s-a întâmplat şi nu se va întâmpla".

Partida Steaua - Dinamo, din cadrul etapei a XXXIII-a a Ligii I, se va disputa joi, de la ora 21.45, pe Arena Naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici