Dinu: Bonetti este o variantă pentru Dinamo

Cornel Dinu, care a preluat atribuţiunile de manager sportiv ale grupării FC Dinamo, a declarat, marţi, că tehnicianul italian Dario Bonetti este o variantă pentru funcţia de antrenor principal deţinută până acum de Mircea Rednic.

15 afișări
Imaginea articolului Dinu: Bonetti este o variantă pentru Dinamo

Dinu: Bonetti este o variantă pentru Dinamo (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Dario Bonetti este o variantă pentru Dinamo. Stăm de vorbă cu el, ne preocupă şi discutăm cu el în cotinuare" a spus Cornel Dinu, la postul Sport.ro.

Conform aceleiaşi surse, fostul tehnician Mircea Rednic a declarat că Dario Bonetti este "de-al casei". "Ştiu că a fost un mare jucător. Îi urez mult succces. E de-al casei, a lucrat şi cu Sensei (n.r. -Constantin Niculae). A fost pe la Sopron din câte ştiu..", a spus Rednic.

Antrenorul Dario Bonetti este un fost fundaş italian, fiind fratele mai mare al fostului mijlocaş Ivano Bonetti. Tehnicianul Dario Bonetti s-a născut la 5 august 1961 şi a pregătit formaţia Juve Stabia, din liga a treia italiană, din decembrie 2008.

De-a lungul carierei sale de antrenor s-a mai aflat pe banca tehnică a formaţiilor F.S. Sestrese Calcio (Serie D), Dundee FC (Scoţia), Potenza (Liga a III-a), Sopron (Ungaria) şi Gallipoli (Liga a III-a ).

Bonetti a fost în perioada 1978-1993 şi fotbalist profesionist, evoluând pe postul de fundaş central. În cariera sa de fotbalist profesionist a ecvoluat la formaţiile Brescia (1978-1980), AS Roma(1980-1982, 1983-1986), Sampdoria (1982-1983), AC Milan (1986-1987), Verona (1987-1989), Juventus Torino (1989-1991), Sampdoria (1991-1992) şi Spal (1992-1993).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici