Dinu Gheorghe: A căzut trasferul lui Sburlea la Steaua

Preşedintele FC Braşov, Dinu Gheorghe a declarat, joi, că transferul atacantului Sabrin Sburlea la Steaua a căzut, după ce patronul FC Steaua, Gigi Becali, s-a răzgândit, informează ediţia electronică a cotidianului Pro Sport.

25 afișări
Imaginea articolului Dinu Gheorghe: A căzut trasferul lui Sburlea la Steaua

Dinu Gheorghe: A căzut trasferul lui Sburlea la Steaua (Imagine: Thomas Câmpean/Mediafax Foto)

"Nu m-am întâlnit cu Gigi, pentru că a aflat că Sburlea e «golănaş», că îi plac fetele şi s-a răzgândit. Probabil nu avea bani să-l mai ia. A căzut transferul lui Sburlea. Sabrin e jucătorul Braşovului şi nu mai merge nicăieri. Data viitoare o să angajăm jucători care umblă cu băieţi. O să caut d-ăştia, poate sunt pe placul lui Gigi Becali", a spus Dinu Gheorghe, la gsptv.

Dinu Gheorghe a anunţat că nu va mai negocia niciodată vreun transfer cu Gigi Becali, indiferent la clubul la care va fi. "Nu o să mai aibă ocazia a doua oară să mai negocieze un jucător cu mine. Nu vor mai fi negocieri directe cu Braşov sau unde voi mai fi eu. Probabil că nu am vorbit cu cine trebuia, nu Gigi Becali e cel care decide acolo", a mai spus preşedintele grupării braşovene.

Dinu Gheorghe anunţase, la 2 decembrie, că în urma discuţiilor cu finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, s-a ajuns la un acord pentru transferul atacantului Sabrin Sburlea la gruparea "roş-albastră".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici