Dinu Gheorghe: Am fost invitaţi să discutăm cu agentul lui Spadacio despre revenirea la echipă

Preşedintele FC Rapid, Dinu Gheorghe, a declarat, joi, că gruparea giuleşteană a primit o invitaţie din partea casei de avocatură care îl reprezintă pe Juliano Spadacio, pentru a discuta cu agentul mijlocaşului despre revenirea la echipă şi despre o eventuală prelungire a contractului fotbalistului.

8 afișări

"Am primit un mail de la casa de avocatură care îl reprezintă pe Spadacio, în care suntem invitaţi să discutăm cu agentul lui despre revenirea la echipă şi o posibilă prelungire a contractului. Ne vom apleca şi asupra acestei probleme zilele următoare. Dacă revine la echipă, Spadacio va fi pedepsit. Sunt fapte peste care nu se poate trece cu vederea. Dacă voia să plece trebuia să aştepte finalul campionatului. Aşa era corect faţă de colegi, nu să-i lase la greu", a spus Dinu Gheorghe.

Referitor la situaţia fotbalistului Marius Constantin, care se antrenează cu echipa a doua a clubului, Dinu Gheorghe a precizat că sancţiunea rămâne valabilă. "Situaţia lui Marius Constantin este foarte clară. Sancţiunea rămâne în picioare, nu se schimbă nimic până la noi ordine, dar el astăzi este la echipa a doua a clubului", a explicat oficialul rapidist.

Mijlocaşul Juliano Spadacio a plecat, săptămâna trecută, la Sao Paolo, Brazilia, din cauza restanţelor salariale pe care FC Rapid le are faţă de el. Brazilianul al cărui contract cu Rapid expiră în vara anului 2012 susţine că este neplătit de trei luni şi a depus memoriu la FIFA pentru a deveni liber de contract.

Marius Constantin a fost trimis la echipa a doua a clubului Rapid, în data de 29 martie, după ce a intenţionat să îl lovească pe tehnicianul Marius Şumudică în turneul din Turcia. Fundaşul Marius Constantin şi antrenorul Marius Şumudică au avut un conflict în autocarul cu care echipa se deplasa spre baza sportivă unde era programată o partidă amicală cu Antalyaspor, în cadrul turneului din Turcia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici