Dinu Gheorghe ar fi demisionat de la Dunărea Călăraşi

Dinu Gheorghe (63 de ani) ar fi demisionat din funcţia de manager general al Dunării Călăraşi, la mai puţin de o lună după ce a fost instalat.

133 afișări
Imaginea articolului Dinu Gheorghe ar fi demisionat de la Dunărea Călăraşi

Dinu Gheorghe ar fi demisionat de la Dunărea Călăraşi

Cu "Vamă" în postura de oficial al călărăşenilor, Dunărea a înregistrat două înfrângeri şi o victorie în play-out şi a trecut pe loc retrogradabil, 13, cu doar 15 puncte.

Potrivit www.editia.ro, Dinu Gheorghe a trimis demisa prin fax la club, după primele puncte ale Dunării din acest play-off, 2-1 pe terenul lui FC Botoşani, lucru confirmat de preşedintele clubului "Da. Aşa este. Am primit demisia prin fax. Am vorbit cu domnia sa şi a cerut rezilierea contractului de comun acord", a declarat Floria Brişan, pentru sursa citată.

Sursele ProSport spun că Dinu a cerut rezilierea de comun acord a contractului fiindcă se aştepta de la mai multe beneficii de la clubul din Călăraşi în momentul în care a semnat, în afara salariului de 3.000 de euro. Un exemplu ar fi că voia maşină de serviciu, dorinţă pe care conducerea echipei nu i-a îndeplinit-o.

Contactat de ProSport, Dinu Gheorghe s-a limitat să spună: "Nu! Nu este nimic adevărat, voi continua la Dunărea."

Dinu Gheorghe a ocupat funcţii în conducerea mai multor cluburi importante de-a lungul timpului, precum Rapid, FC Braşov, Astra şi ASA Târgu Mureş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici