Dinu Gheorghe: Din punct de vedere financiar proiectul lui Dragomir e foarte bun

Preşedintele grupării FC Braşov, Dinu Gheorghe, a declarat, luni, după Adunarea Generală a Ligii Profesioniste de Fotbal, în care Dumitru Dragomir a fost reales ca preşedinte, că proiectul acestuia, din punct de vedere financiar, este foarte bun pentru cluburile din Liga I.

13 afișări
Imaginea articolului Dinu Gheorghe: Din punct de vedere financiar proiectul lui Dragomir e foarte bun

Dinu Gheorghe: Din punct de vedere financiar proiectul lui Dragomir e foarte bun (Imagine: Thomas Câmpean/Mediafax Foto)

"Da, am votat cu domnul Dragomir pentru următorii patru ani. Eu zic că nu a fost rău ce a făcut în cei patru ani şi că în continuare are unu proiect bun. Cel puţin în ceea ce priveşte latura financiară e foarte bun. Ţinând seama de vremurile pe care le parcurgem faptul că liga susţine cu bani, şi nu bani puţini, această competiţie, nu e rău. Mai sunt lucruri de îmbunătăţit dar pentru asta are timp să le rezolve. Obiectivele lui sunt să păstreze actualul contract şi să muncească pentru contractul viitor pentru că ăsta expira în 2011", a declarat Gheorghe.

Preşedintele grupării CFR Cluj, Iuliu Mureşan nu a fost deranjat de faptul că Dragomir a fost singurul candidat pentru preşedinţia Ligii Profesioniste de Fotbal.

"Dacă a fost un singur candidat şi l-am votat şi eu înseamnă că e cel mai bun preşedinte. Unirea Urziceni s-a abţinut şi probabil că a avut vreo nemulţumire. E democaratic, fiecare trebuie să se exprime liber pentru că au trecut vremurile alea cu 99,8 la sută. E normal să fie şi cineva care să se abţină, nu e nicio problemă. Mitică Dragomir are un program şi un proiect pe care dacă îl face o să fie bine pentru cluburi. A ajutat pe toată lumea şi a adus bani la ligă şi merită să fie în continuare preşedinte. Faptul că a candidat de unul singur nu aduce aminte de alte vremuri pentru că nu e vina dânsului. Dacă dorea cineva putea să candideze. Dacă nu a făcut-o înseamnă că le-a fost teamă şi atunci se demonstrează că Dragomir are valoare", a declarat Mureşan.

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, consideră că Dragomir a făcut multe pentru fotbalul românesc: "Nu este cel mai bun preşedinte? Eu zic că a făcut foarte multe pentru fotbalul românesc, din toate punctele de vedere. Dacă au fost 16 care l-au votat, înseamnă că e cel mai bun".

Dragomir a fost reales cu 16 voturi pentru şi o abţinere - clubul Unirea Urziceni. De la Adunarea Generală a lipsit reprezentantul grupării Pandurii Târgu Jiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici