Dinu Gheorghe: Nu m-am întâlnit cu George Copos, dar vorbesc cu Gigi Becali şi Nicolae Badea

Preşedintele FC Braşov, Dinu Gheorghe, a declarat marţi la Crowne Plaza că nu s-a întâlnit cu acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, dar a precizat că vorbeşte cu Gigi Becali şi Nicolae Badea, care îl doresc la Steaua, respectiv Dinamo.

21 afișări
Imaginea articolului Dinu Gheorghe: Nu m-am întâlnit cu George Copos, dar vorbesc cu Gigi Becali şi Nicolae Badea

Dinu Gheorghe: Nu m-am întâlnit cu George Copos, dar vorbesc cu Gigi Becali şi Nicolae Badea (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"N-am fost la domnul Copos, am avut o întâlnire cu nişte prieteni la Crowne Plaza. La domnul Copos am înţeles că au fost Victor Becali şi Ioan Andone. Eu sunt acum la Braşov, nu la Rapid, iar dacă mă tentează e treaba mea. Eu mă întâlnesc cu oricine, însă, deocamdată, nu am de ce să mă întâlnesc cu domnul Copos. Vorbesc foarte des cu dânsul, dar cei de la Rapid au treaba lor, eu am treaba mea. Ca să vin la Rapid ar trebui să mi se facă o ofertă foarte interesantă şi discutăm. Până acum nu mi s-a făcut. Nu am vorbit nimic până acum pe această temă. La Rapid e nevoie de multe ca să faci ce îşi doreşte lumea, dar e treaba lor", a spus Dinu Gheorghe.

Întrebat dacă, în cazul în care va veni preşedinte la Rapid, ar refuza să lucreze cu Ioan Andone, Dinu Gheorghe nu a dorit să răspundă.

Oficialul braşovean a afirmat că este posibil să se întâlnească astăzi cu preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului FC Dinamo, Nicolae Badea.

"Vorbesc cu domnul Gigi Becali la telefon. Şi cu domnul Badea vorbesc, probabil ne vom întâlni tot astăzi. Eu vorbesc cu toată lumea, sunt căutat. Cele mai insistente oferte mi le-a făcut domnul Becali. Acum e posibil orice, chiar să continui la Braşov. Toată lumea încă tatonează. Voi credeţi că au bani? Dacă ar avea bani ar face mai multe decât au făcut până acum. Toată lumea vrea să facă multe cu cât mai puţini bani. Deocamdată, nici la Braşov nu sunt bani", a declarat Dinu Gheorghe.

El a spus că aşteaptă banii din drepturile de televizare pentru a achita restanţele către jucătorii Braşovului.

"Săptămâna viitoare, sper să primim drepturile de televizare de la LPF, să ne onorăm obligaţiile restante faţă de jucătorii Braşiovului şi apoi îmi voi stabili şi eu un termen să văd ce fac", a afirmat Dinu Gheorghe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici