Dinu Gheorghe nu va merge la meciul Rapid-Legia Varşovia

Preşedintele FC Rapid, Dinu Gheorghe, a intervenit într-o emisiune televizată pentru a preciza că el a cerut să nu fie singurul care semnează actele la gruparea giuleşteană şi că nu va merge să urmărească meciul Rapid-Legia Varşovia, însă nu a dorit să lămurească situaţia sa actuală la club.

145 afișări
Imaginea articolului Dinu Gheorghe nu va merge la meciul Rapid-Legia Varşovia

Dinu Gheorghe nu va merge la meciul Rapid-Legia Varşovia (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

"S-a tot spus despre nişte semnături dublate. Vreau să lămuresc un lucru. Când am venit la Rapid, a fost o condiţie pusă de mine ca toate documentele financiar-contabile să fie semnate de mine şi de o altă persoană. Această persoană a fost directorul economic - o doamnă - până în vară, iar din vară s-a convenit să semnez aceste documente cu domnul Taban. În ceea ce priveşte alte documente, acord de transfer, contractele jucătorilor, am cerut la fel să fie semnate de mine şi de preşedintele Consiliului de Administraţie. Anul trecut, acesta rol l-a avut domnul Copos, deci am semnat împreună, iar din primăvară am semnat aceste documente cu domnul Taban. Niciodată nu am dorit să am o semnătură unică, niciodată nu s-a pus problema să mi se îngrădească dreptul la semnătură. Nu are nicio legătură asta cu actuala mea relaţie cu Rapidul. Nu vreau să vorbesc mai mult la momentul ăsta. Aştept şi eu cu nerăbdare conferinţa de presă a domnului Copos", a spus, miercuri, Dinu Gheorghe la DigiSport.

Întrebat dacă va merge la meciul Rapid - Legia Varşovia, care va avea loc, joi, în etapa a III-a a grupelor Ligii Europa, Dinu Gheorghe a răspuns scurt: "Nu!"

Cotidianul Prosport a scris, miercuri, că preşedintele FC Rapid, Dinu Gheorghe, a decis să părăsească gruparea giuleşteană în urma unor neînţelegeri cu acţionarul majoritar George Copos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici