Dinu: Nu putem găsi un antrenor în 24 de ore decât în curtea proprie

Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, a declarat, vineri, că un tehnician care să-l înlocuiască pe Ion Marin nu poate fi găsit repede decât în "curtea proprie", afirmând încă o dată că nu mai are "starea de spirit" necesară pentru pregătirea echipei.

19 afișări
Imaginea articolului Dinu: Nu putem găsi un antrenor în 24 de ore decât în curtea proprie

Dinu: Nu putem găsi un antrenor în 24 de ore decât în curtea proprie (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

Echipa Dinamo a rămas, vineri, fără antrenor, după ce Ion Marin şi-a reziliat contractul, în urma înfrângerii cu Galatasaray, scor 1-4, în Liga Europa.

Formaţia "albă-roşie" va întâlni, duminică, de la ora 18.00, pe Gloria Bistriţa în etapa a XI-a a Ligii I.

"Eu nu mai am starea de spirit necesară de a mai lucra direct cu echipa. Dar eu am fost alături şi de Ion Marin, şi de Bonetti cu sfaturi şi cu ceea ce înseamnă experienţă şi chiar anumite atitudini pe care le trasam din partea conducerii. De unde putem să aducem acum în 24, maxim 36 de ore un antrenor, decât ceva din curtea proprie. Vom căuta un om cu o atitudine şi o prestanţă care să întoarcă faţa lui Dinamo spre performanţă", a delcarat Dinu la Gsptv.

Oficialul dinamovist a specificat faptul că rezilierea contractului lui Ion Marin a fost o dorinţă a tehnicianului, care a ales o variantă mai convenabilă.

"Suntem în situaţia de a găsi un antrenor principal pentru trei luni sau un an de zile şi asta încă de duminică, de la meciul cu Bistriţa. Nu aş dori nimănui să fie în pielea noastră. Sunt de multe ori întâmplări care surprind lumea fotbalului. De data aceasta nu a fost vorba de o întrerupere a contractului de muncă din partea lui Dinamo. Ion Marin a ales o variantă mai bună, mai convenabilă lui", a spus Cornel Dinu.

Tehnicianul Ion Marin a declarat, vineri, că şi-a reziliat, pe cale amiabilă, contractul cu gruparea FC Dinamo, urmând să antreneze o echipă din străinătate, informează site-ul oficial al grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici