Ion Marin şi-a reziliat contractul cu Dinamo

Tehnicianul Ion Marin a declarat, vineri, că şi-a reziliat, pe cale amiabilă, contractul cu gruparea FC Dinamo, urmând să antreneze o echipă din străinătate, informează site-ul oficial al grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare.

18 afișări
Imaginea articolului Ion Marin şi-a reziliat contractul cu Dinamo

Ion Marin şi-a reziliat contractul cu Dinamo (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

"Vreau să mulţumesc clubului pentru înţelegere, pentru susţinerea de care am avut parte în această perioadă. În urmă cu o lună am primit o ofertă de a antrena în străinătate, iar azi-noapte, după meciul de la Istanbul, am hotărât să dau curs acestei propuneri. Rezilierea contractului cu Dinamo s-a făcut pe cale amiabilă, cu acordul ambelor părţi", a spus Ion Marin.

Fostul tehnician al dinamoviştilor are încredere că jucătorii "alb-roşii" vor avea un parcurs bun în competiţiile la care participă.

"Jucătorilor, staff-ului tehnic le mulţumesc pentru gestionarea bună a acestei perioade şi mă refer aici la programul de pregătire, la organizarea jocurilor. Le doresc mai mult noroc decât am avut aseară, la Istanbul. Sunt sigur că, uniţi, vor putea face faţă campionatului, Cupei României şi nu în ultimul rând în a doua jumătate a parcursului în Europa League. Sunt convins că adevăraţii fani dinamovişti vor reveni alături de echipă şi o vor susţine necondiţionat!", a mai spus Ion Marin.

Potrivit site-ului http://www.gooolonline.com, citat de www.adevarul.ro, Ion Marin a ajuns la un acord pentru a prelua conducerea echipei Al Ettifaq, unde a activat ca antrenor, în prima jumătate a acestui an, un alt fost tehnician dinamovist, Ioan Andone.

Ion Marin a fost numit în funcţia de antrenor principal al FC Dinamo la 3 octombrie, după ce italianul Dario Bonetti a fost demis în urma înfrângerii de pe teren propriu, scor 0-1, suferită în faţa formaţiei Panathinaikos Atena, în grupele Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici