Director Juventus: Transferul lui Mutu la Fiorentina, o alegere dureroasă

Directorul sportiv al grupării Juventus Torino, Alessio Secco, a declarat, marţi, la Radio Toscana, că decizia de a-l transfera pe atacantul Adrian Mutu la echipa Fiorentina a fost dureroasă şi reprezintă un mare regret al său, informează site-ul violanews.com.

16 afișări
Imaginea articolului Director Juventus: Transferul lui Mutu la Fiorentina, o alegere dureroasă

Director Juventus: Transferul lui Mutu la Fiorentina, o alegere dureroasă

"Marele meu regret ca director sportiv a fost cedarea lui Mutu. Am spus-o şi o repet, era o situaţie specială şi foarte greu de gestionat. Într-o situaţie normală, nu l-am fi vândut niciodată, a fost o alegere dureroasă", a spus Secco.

Adrian Mutu s-a transferat la Juventus în ianuarie 2005 şi a plecat la Fiorentina în iulie 2006.

Citeşte şi

Bonazzoli: Mutu este mai bun decât Cassano

Mutu, locul 55 în clasamentul marcatorilor din 2008

Mutu ar putea ajunge la Inter

Zeffirelli: Mutu este un şmecher plictisit

Antognoni: Mutu e perfect

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici