Directorul Miami Open, amendat pentru încălcarea regulilor de sponsorizare a caselor de pariuri

Fostul jucător de tenis şi actual director al turneului Miami Open, James Blake, a fost amendat pentru încălcarea regulilor de sponsorizare a caselor de pariuri, a anunţat miercuri Agenţia Internaţională pentru Integritate în Tenis (ITIA), adăugând însă că încălcarea nu a fost intenţionată.

112 afișări
Imaginea articolului Directorul Miami Open, amendat pentru încălcarea regulilor de sponsorizare a caselor de pariuri

Directorul Miami Open, amendat pentru încălcarea regulilor de sponsorizare a caselor de pariuri

Americanul, fostul număr patru mondial, a acceptat amenda de 56.250 de dolari, împreună cu o amendă suspendată de 131.250 de dolari şi o interdicţie suspendată de 18 luni şi a cooperat pe deplin cu ancheta, a precizat ITIA într-un comunicat.

"În calitate de director de turneu, Blake este considerat o "persoană acoperită", care trebuie să respecte regulile sportive în ceea ce priveşte relaţiile cu operatorii de pariuri", au adăugat aceştia.

"Acest caz este mai degrabă o chestiune de percepţie, decât de corupţie", a declarat directorul general al ITIA, Karen Moorhouse.

"Îi îndemnăm pe toţi cei din sport care nu sunt lămuriţi sau care iau în considerare astfel de înţelegeri comerciale să ia legătura cu noi pentru a cere îndrumare".

Blake a fost membru al echipei SUA care a câştigat Cupa Davis în 2007 şi a ajuns, de asemenea, în sferturile de finală la Australian Open şi U.S. Open.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici