Directorul sportiv al FC Dinamo: Locul unde se va juca Dinamo-Steaua va fi stabilit săptămâna viitoare

Directorul sportiv al FC Dinamo, Constantin Dănilescu, a declarat joi, la Sport.ro, că nu s-a luat o decizie privind locul de disputare a derbiului cu Steaua, precizând că hotărârea va aparţine preşedintelui CA, Nicolae Badea, după ce jucătorii, antrenorii şi alţi oficiali îşi vor spune părerea.

107 afișări
Imaginea articolului Directorul sportiv al FC Dinamo: Locul unde se va juca Dinamo-Steaua va fi stabilit săptămâna viitoare

Directorul sportiv al FC Dinamo, Constantin Dănilescu (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Săptămâna viitoare vom şti mai multe detalii. Eu am fost cu antrenorul şi cu trei jucători pe Naţional Arena şi am vizionat toate aspectele. Cel mai important aspect pentru jucători este suprafaţa de joc. Ei îşi vor spune punctul de vedere şi după analiza tuturor factorilor, şi cei economici, cei de marketing, vor fi prezentate concluziile domnului preşedintele Badea, care va lua decizia finală. Acum toată lumea calculează.

Mai este destul timp, pentru că sunt multe probleme, înainte de jocul nostru joacă Rapidul în cupele europene. Cartierul este dinamovist şi sunt convins că toţi cei care iubesc Dinamo din Obor, din Pantelimon vor veni la meci. Este o soluţie ca biletele să fie vândute la Stadionul Dinamo. Circa 5 la sută din bilete vor fi date Stelei", a spus Dănilescu.

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a declarat miercuri, pentru prosport.ro, că derbiul cu Steaua, din cadrul etapei a XVI-a a Ligii I, programat la începutul lunii decembrie, se va disputa pe Arena Naţională. Borcea e sigur de faptul că noul stadion va fi plin la această partidă şi că majoritatea suporterilor vor fi dinamovişti.

Însă jucătorii dinamovişti nu îmbrăţişează această idee. Mijlocaşul Cătălin Munteanu a declarat miercuri, la Ora de Prosport de la Sport.ro, că ar trebui ca jucătorii şi conducerea clubului să se consulte pentru alegerea stadionului gazdă la derbiul cu Steaua, fiind de părere că Arena Naţională ar avantaja marea rivală.

"Nu ştim unde se va juca meciul cu Steaua. Ar trebui să fie o discuţie între jucători şi conducători pentru a lua decizia cea mai bună. Eu aş opta pentru a juca pe Dinamo, ca suporterii să vină în număr cât mai mare, să poată să ne ajute, să fie alături de noi. Pe Naţional Arena nu ştiu câţi o să vină, pentru că nu putem să avem controlul biletelor. În plus, noi n-am jucat niciodată acolo, în timp ce Steaua a jucat deja câteva meciuri şi ar putea să se considere acasă, ceea ce ar fi un minus pentru noi. Dar mai avem două meciuri importante până atunci", a spus Cătălin Munteanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici