Discursul lui Becali, după ce Lazio i-a arătat cum se joacă fotbalul: "Sunt penibil, nu mai vorbesc în viaţa mea

Gigi Becali are discursul unui om spăşit, care, după atâţia ani de fotbal, îşi dă seama că nu se poate bate de la egal la egal cu marile forţe ale Europei. Umilit de Lazio, finanţatorul FCSB a şi-a făcut mea culpa pentru declaraţiile date înaintea returului, apoi a transmis că, în sfârşit, s-a convins că nu are şanse în faţa echipelor din Vest.

790 afișări
Imaginea articolului Discursul lui Becali, după ce Lazio i-a arătat cum se joacă fotbalul: "Sunt penibil, nu mai vorbesc în viaţa mea

Discursul lui Becali, după ce Lazio i-a arătat cum se joacă fotbalul: "Sunt penibil, nu mai vorbesc în viaţa mea

"Cum adică au fost mai buni? În timpul meciului aveam sentimentul că vreau să spun că nu mai vreau să vorbesc despre fotbal toată viaţa mea. Am zis să vorbesc, dar să vorbesc la locul meu, cu bunul simţ. Deja nu ne putem compara cu ei, mi-am dat seama în seara asta. Niciodată nu am fost dezamăgit de fotbal ca în seara asta, niciodată! Vă promit eu, când va fi vorba de fotbal european, eu n-am să mai vorbesc. Voi vorbi cu voi, dar vă voi spune "nu ştiu". S-a demonstrat că eu nu ştiu fotbal şi, atunci, îmi văd de treaba mea. Am fost penibil prin ce am spus până acum, că suntem mai puternici de cât ei, că nu ştiu ce, că nu ştiu cum. E diferenţă mare de clasă, de filosofie a fotbalului, de tot", a spus Becali, la câteva minute după meci, la Digi Sport.

Omul de afaceri a adus în discuţie meciurile cu Real Madrid şi Chelsea, din trecut, dar nici acelea nu l-au făcut să aibă un asemenea discurs. Evident, criticile la adresa jucătorilor nu au mai venit, pentru că diferenţa de valoare a fost mult, mult prea mare: "Am mai jucat şi cu Real Madrid şi cu Chelsea, dar în seara asta noi am fost jaloane. Asta e, e diferenţă prea mare. N-am jucat nimic! Făceau ce voiau ei şi au fost aceeaşi jucători ca la Bucureşti. Asta înseamnă lipsă de bărbăţie. Vă promit, când o să fie vorba de fotbal european, eu nu mai vorbesc. Cu echipa asta n-ai ce să mai faci! Ca să nu mai vorbesc prostii, tac din gură", a adăugat Becali.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI

 


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici