Distincţii în rang de diamant, rubin şi safir, pentru 150 de persoane, din partea FRF

Preşedintele FRF Mircea Sandu a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că aproximativ 150 de foşti jucători, conducători şi arbitri vor primi distincţii în rang de diamant, rubin şi safir din partea federaţiei pentru întreaga activitate.

19 afișări
Imaginea articolului Distincţii în rang de diamant, rubin şi safir, pentru 150 de persoane, din partea FRF

Distincţii în rang de diamant, rubin şi safir, pentru 150 de persoane, din partea FRF

"S-a supus aprobării Comitetului Executiv lista persoanelor care vor primi disctincţii după Adunarea Generală a FRF. Ne referim aici la foşti jucători, antrenori, conducători, arbitri care au desfăşurat activitate de-a lungul anilor vor primi distincţii în rang de diamant, rubin şi safir. În total sunt în jur de 150 de persoane care vor primi aceste distincţii", a spus Sandu.

Distincţiile vor fi oferite la finalul Adunării Generale a FRF din 11 mai, în cadrul manifestărilor de serbare a centenarului Federaţiei Române de Fotbal.

Tot miercuri, Comitetul Executiv al FRF a aprobat perioadele de transferuri pentru anul competiţional 2009 - 2010. Acestea sunt: 18 iunie - 10 septembrie 2009 şi 28 ianuarie - 25 februarie 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici