Djokovic a sfidat coronavirusul, iar lumea tenisului nu-l iartă: "A fost un show al groazei"

  • Novak Djokovic este considerat principalul vinovat pentru cazurile de coronavirus din lumea tenisului, după organizarea turneului Adria Tour
  • La turneul Adria Tour, desfăşurat în Balcani, au participat mii de spectatori şi au fost organizate petreceri
  • Tenismenii Grigor Dimitrov, Borna Coric şi Viktor Troicki au fost diagnosticaţi cu noul coronavirus
1810 afișări
Imaginea articolului Djokovic a sfidat coronavirusul, iar lumea tenisului nu-l iartă: "A fost un show al groazei"

Djokovic a sfidat coronavirusul, iar lumea tenisului nu-l iartă: "A fost un show al groazei"

Novak Djokovic este criticat din toate părţile, după ce 3 jucători care au participat la turneul organizat de el, Adria Tour, s-au infectat cu noul coronavirus. "A fost o decizie iresponsabilă", a scris pe Twitter australianul Nick Kyrgios. Şi numărul 25 ATP, Bruno Soares, l-a acuzat pe Djokovic de lipsă de respect, având în vedere situaţia actuală din lume creată de pandemie.

"A fost un show al groazei. Tot ce s-a întâmplat acolo denotă o imaturitate şi iresponsabilitate enormă. Şi dacă ai fi la Polul Nord nu ai face o petrece şi a-i posta pe Instagram", a spus Soares. Jucătorii care au participat la Adria Tour au petrecut după meciuri, iar imaginile au apărut pe reţelele de socializare. 

"Trebuie să fii conştient de cine eşti şi de faptul că trebuie să dai un exemplu", a spus şi Patrick McEnroe, fost jucător de tenis, care s-a recuperat după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19.

Până la acest moment, Grigor Dimitrov, Borna Coric, Marko Paniki (preparatorul fizic al lui Djokovic), Kristijan Groh (antrenorul lui Dimitrov), Viktor Troicki şi soţia sa însărcinată au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus. Alexander Zverev şi Marin Cilic au ieşit negativi, în timp ce Novak Djokovic aşteaptă rezultatul testului. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici