Djokovic anunţă că e recuperat fizic şi speră în continuare să concureze în Statele Unite

Novak Djokovic a ţinut miercuri o conferinţă de presă, pe care a anunţat-o abia recent şi pe care a reprogramat-o cu o oră mai târziu faţă de ora stabilită iniţial. El şi-a prezentat programul şi a dat fanilor vestea bună că e recuperat fizic.

112 afișări
Imaginea articolului Djokovic anunţă că e recuperat fizic şi speră în continuare să concureze în Statele Unite

Sârbul trebuia să se întâlnească cu reporterii la ora 13:00 la Belgrad, dar a reprogramat conferinţa de presă pentru ora 14:00, după antrenament. Luni, Djokovic a egalat recordul lui Steffi Graf pentru cele mai multe săptămâni petrecute în clasament ca lider mondial, iar anunţul conferinţei de presă i-a făcut pe mulţi să se întrebe ce vrea să anunţe.

Înaintea conferinţei, au circulat zvonuri potrivit cărora Djokovic ar urma să anunţe participarea sa la următoarele ediţii ale turneelor Indian Wells şi Miami Open sau să dezvăluie amploarea accidentării cu care a jucat la Australian Open la începutul acestui an, pe care a declarat că o va dovedi.

În timpul conferinţei de presă, Djokovic a declarat, citat de tennis-infinity.com, că încă aşteaptă veşti bune din Statele Unite cu privire la posibila sa participare la BNP Paribas Open Indian Wells 2023 şi Miami Open 2023.

De asemenea, sârbul a vorbit despre accidentarea sa, despre care a spus că este aproape vindecată acum, şi a anunţat că va participa la ediţia 2023 a Dubai Championships, eveniment la care este cotat ca principal favorit pe lista de înscrieri.

"Mâine călătoresc spre Dubai. Sunt recuperat şi mă apropii de cel mai bun nivel al meu. Încă nu ştiu dacă voi fi eligibil pentru a juca în SUA", a spus Novak Djokovic.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici