Djokovic s-a retras de la Indian Wells şi Miami Open

Novak Djokovic s-a retras oficial de la turneele de tenis americane BNP Paribas Open Indian Wells şi Miami Open, după ce nu a putut obţine aprobarea pentru a intra în Statele Unite.

4431 afișări
Imaginea articolului Djokovic s-a retras de la Indian Wells şi Miami Open

Djokovic s-a retras de la Indian Wells şi Miami Open

Djokovic s-a aflat pe tabloul principa până la tragerea la sorţi care a avut loc marţi seara, organizatorii turneului precizând că nu s-a stabilit încă dacă va obţine aprobarea CDC (Centrul american pentru controlul şi prevenirea bolilor) pentru a intra în ţară.

El a confirmat miercuri seara, într-o declaraţie pe pagina sa de Twitter, că această aprobare nu a fost obţinută, CDC confirmând că reglementările privind intrarea în SUA a persoanelor nevaccinate nu se vor schimba.

Acest lucru înseamnă, de asemenea, că s-a retras de la Miami Open, care face parte din turneul Sunshine Double.

„Deşi am fost înscris automat pe tabloul de la Indian Wells şi Miami Open, ştiam că este puţin probabil să pot călători. CDC a confirmat că reglementările nu se vor schimba, aşa că nu voi putea juca în SUA. Mult noroc celor care joacă în aceste turnee minunate", a scris el.

Grigor Dimitrov preia acum locul său pe tabloul principal, iar poziţia bulgarului va fi ocupată de un lucky loser.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici