Djokovici, deghizat în medic, i-a pus un diagnostic lui Leconte: "Categoric este nebun" - VIDEO

Tenismanul Novak Djokovici, numărul 1 mondial, s-a deghizat în medic, joi, la o oră după victoria sa din semifinalele Australian Open, a intrat pe teren şi i-a "acordat îngrijiri" lui Henri Leconte, implicat într-un meci de dublu al legendelor, punându-i şi un diagnostic: "Categoric este nebun".

488 afișări
Imaginea articolului Djokovici, deghizat în medic, i-a pus un diagnostic lui Leconte: "Categoric este nebun" - VIDEO

Djokovici, deghizat în medic, i-a pus un diagnostic lui Leconte: "Categoric este nebun" - VIDEO (Imagine: Captura Video)

Potrivit AFP, francezul Laconte tocmai pierduse primul set al meciului de dublu în care făcea pereche cu Guy Forget, în faţa cuplului format din alt două legende, Goran Ivanisevici şi Pat Cash, când Djokovici a intrat pe teren deghizat în doctor şi cu un stetoscop la gât. Sârbul i-a cerut lui Leconte să se întindă, i-a ascultat inima şi i-a făcut puţin masaj cardiac, după care a părăsit terenul în uralele publicului.

"Îmi pare său că am întârziat", a declarat Djokovici cinci minute mai târziu, când s-a prezentat în faţa reprezentanţilor mass-media pentru a susţine o conferinţă de presă. Întrebat în legătură cu starea de sănătate a lui Leconte, el a răspuns: "Categoric este nebun".

Tenismanul sârb Novak Djokovici, cap de serie numărul unu şi deţinătorul trofeului, s-a calificat, joi, în finală la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Djokovici l-a învins, în semifinale, cu scorul de 6-2, 6-2, 6-1, pe spaniolul David Ferrer, al patrulea favorit al competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici