Djokovici l-a învins pe Nadal şi a câştigat turneul Masters 1000 de la Roma

Tenismanul sârb Novak Djokovici l-a învins pe spaniolul Rafael Nadal în finala turneului Masters 1000 de la Roma, scor 6-4, 6-4, duminică, înregistrând a 37-a victorie consecutivă în 2011, rămânând neînvins în acest an.

264 afișări
Imaginea articolului Djokovici l-a învins pe Nadal şi a câştigat turneul Masters 1000 de la Roma

Djokovici l-a învins pe Nadal şi a câştigat turneul Masters 1000 de la Roma (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Djokovici a câştigat al şaptelea turneu în 2011 şi se apropie de recordul lui John McEnroe, care a semnat 42 de victorii consecutive în sezonul 1984.

El l-a învins pe Nadal pentru a patra oară la rând, de fiecare dată în finală în acest sezon, la Indian Wells, Miami, Madrid şi Roma.

Nadal câştigase de cinci ori la Roma în ultimii şapte ani.

Djokovici s-a impus la Roma pentru a doua oară după 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici