Doar două echipe masculine din România vor participa în EuroCup

FIBA Europe a anunţat, joi, că în competiţia continentală masculină pe care o va organiza în sezonul 2007-2008, EuroCup, vor participa doar două echipe din România, "U" Mobitelco Cluj şi Elba Timişoara, care vor fi nevoite să joace două tururi preliminare, pentru a se califica în faza grupelor.

2 afișări

Forul european a anunţat că în EuroCup s-au înscris 39 de echipe din 23 de ţări, printre care figurează doar două din România: "U" Mobitelco Cluj şi Elba Timişoara. BC Mureş, care anunţase iniţial că va participa, a renunţat din motive financiare.

Formatul competiţiei impune jucarea a două tururi preliminare, astfel încât în faza grupelor vor exista doar 16 formaţii, care vor forma patru grupe. Tragerea la sorţi a meciurilor din tururile preliminare va avea loc la 5 august, la Munchen.

În plan european, România va mai avea o reprezentantă în EuroCup la feminin - vicecampioana BC ICIM Arad - în timp ce în cea de-a doua competiţie valorică a continentului, ULEB Cup, dar care nu este organizată de FIBA, va participa la masculin campioana CSU Ploieşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici