DOCUMENT OFICIAL: Kobe Bryant şi pasagerii decedaţi în accidentul de elicopter din ianuarie "au fost neglijenţi"

  • "Pasagerii elicopterului în care şi-a pierdut viaţa şi baschetbalistul Kobe Bryant, 9 la număr, au fost neglijenţi", arată un document prezentat justiţiei americane
  • Potrivit CNN, documentul spune că "neglijenţa a fost un factor substanţial care a condus la decesul acestora"
  • Vanessa Bryant, soţia lui Kobe Bryant, este cea care a solicitat o anchetă pentru găsirea vinovaţilor
1555 afișări
Imaginea articolului DOCUMENT OFICIAL: Kobe Bryant şi pasagerii decedaţi în accidentul de elicopter din ianuarie "au fost neglijenţi"

DOCUMENT OFICIAL: Kobe Bryant şi pasagerii decedaţi în accidentul de elicopter din ianuarie "au fost neglijenţi"

Un document oficial prezentat justiţiei americane, în dosarul în care Vanessa Bryant, văduvă după decesul ex-baschetbalistului Kobe Bryant, a solicitat găsirea vinovaţilor pentru tragedia din luna ianuarie, arată că "pasagerii au fost neglijenţi". Potrivit CNN, avocaţii lui Berge Zobayan, fratele pilotului Ara Zobayan, decedat şi el în accidentul aviatic, au notat că pasagerii ştiau de asemenea de riscuri atunci când nu au respectat toate normele de siguranţă.
 
"Neglijenţa a fost un factor substanţial al proporţiilor accidentului aviatic, pentru care apărarea nu poartă niciun fel de responsabilitate", au notat avocaţii lui Berge Zobayan.
 
Pe 24 februarie, Vanessa Bryant a înaintat o plângere împotriva Island Express, compania care deţinea elicopterul, dar şi pe numele lui Ara Zobayan, considerat vinovat de neglijenţă.
 
În aprilie, familiile victimelor Christina Mauser, John Altobelli, Keri Altobelli, Alyssa Altobelli au cerut de asemenea găsirea vinovaţilor şi au acţionat împotriva companiei aeronautice.
 
9 oameni şi-au pierdut viaţa în accidentul de elicopter petrecut pe 26 ianuarie în statul american California.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici