Dorinel Munteanu: Am câştigat un punct muncit

Tehnicianul Dorinel Munteanu a declarat, duminică, duşpă remiza cu Gloria Bistriţa, că echipa sa, Oţelul Galaţi, a câştigat un punct muncit deşi "trei ar fi fost foarte bune" şi speră să se menţină pe primul loc până la finalul campionatului.

19 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu: Am câştigat un punct muncit

Dorinel Munteanu: Am câştigat un punct muncit (Imagine: Florin Novac/Mediafax Foto)

"Am câştigat un punct muncit, dar trei ar fi fost foarte bune. Puteam obţine victoria, am avut două şanse foarte clare. Nu a fost să fie, avem ceva probleme la finalizare. Sper să rămânem pe locul 1 până la final, dar nu va fi uşor. Jucătorii s-au dăruit, nu am ce să le reproşez. Nu mă interesează ce se întâmplă la Steaua - Dinamo, oricine poate câştiga titlul Steaua, Dinamo, Rapid, vom vedea la final. Cine-i favorită? Steaua, Dinamo, Rapid...dar sunt la câteva puncte în urmă. Noi încercăm să ne menţinem poziţia", a afirmat Munteanu.

Tehnicianul Gloriei, Nicolae Manea, nu a fost mulţumit de rezultat: "Rezultatul nu ne mulţumeşte, dacă prima repriză a fost a Oţelului, cea de-a doua a fost a noastră. Am avut situaţii de gol şi poate meritam să câştigăm. E bine că am luat un punct cu o echipă care luptă pentru titlu. Oţelul mi s-a părut cea mai organizată echipă, în prim-plan este echipa şi asta e forţa lor. Nu cred că se gândeau că vor lupta pentru un aşa obiectiv, dar sufletul pe care îl pun, angajamentul de care dau dovadă, le dă dreptul să spere. Noi sperăm că scăpăm cât mai repede de emoţii".

Formaţia Oţelul Galaţi a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, duminică, în deplasare, în compania echipei Gloria Bistriţa, în etapa a XXVIII-a a Ligii I şi revine pe primul loc în clasament.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici