Dorinel Munteanu câştigă prima fază a procesului cu Steaua, care trebuie să-i plătească 300.000 euro

Dorinel Munteanu, care a solicitat despăgubiri de la FC Steaua, a câştigat procesul în primă instanţă, Tribunalul Bucureşti admiţând, marţi, cererea antrenorului Oţelului de a i se plăti de către clubul din Ghencea aproximativ 300.000 de euro.

68 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu câştigă prima fază a procesului cu Steaua, care trebuie să-i plătească 300.000 euro

Dorinel Munteanu câştigă prima fază a procesului cu Steaua, care trebuie să-i plătească 300.000 euro (Imagine: Florin Novac/Mediafax Foto)

Decizia poate fi constestată la Curtea de Apel Bucureşti.

În 18 august, antrenorul Oţelului, Dorinel Munteanu, care a dat în judecată FC Steaua, spunea că el cere fostului său club "nişte hârtii" pe care trebuie să le depună la fiscul din Germania, ţară unde are domiciliul tehnicianul.

Preşedintele CA al FC Steaua din acea perioadă, Valeriu Argăseală, susţinea că Dorinel Munteanu o va păţi rău pentru că a trecut peste instanţele sportive: "Dorinel o va păţi rău, pentru că, dacă vroia să ne atace, trebuia s-o facă la instanţele sportive, nu la tribunal. I-am explicat că noi am plătit toate taxele şi impozitele pentru banii pe care i-a primit el de la Steaua", spunea Argăseală.

În replică, Munteanu declara că nu se teme de ameninţările preşedintelui stelist Valeriu Argăseală şi a precizat că Steaua refuză să-i elibereze fişa fiscală.

"N-am niciun proces cu Steaua. Eu doar am cerut să mi se dea, în mod legal, nişte hârtii pe care trebuie să le depun fiscului din Germania. Nu e vorba de proces, dar dacă va fi aşa ceva, nu are legătură cu partea sportivă. Eu trăiesc într-o ţară civilizată, Germania, acolo unde eşti obligat să-ţi depui fişa fiscală în care trebuie să-ţi treci toate veniturile. Am cerut doar nişte lucruri normale, fişa mea de impozitare care trebuia să mi se dea în baza contractului pe care l-am avut cu Steaua. Am făcut nenumărate adrese către Steaua, dar nu am primit nimic în acest sens. Oricum, sunt lucruri de care nu vreau să vorbesc prea mult, am oameni care se ocupă de ele şi nu voi avea nicio problemă. Îl asigur pe domnul Argăseală că nu voi avea nicio problemă, probabil dânsul va avea", spunea Munteanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici