Dorinel Munteanu: Îmi dau demisia dacă există mesaje între mine şi Mititelu

Antrenorul formaţiei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, marţi, la Sport.ro, că nu a primit nicio înştiinţare de convocare la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) şi a afirmat că dacă se vor găsi mesaje telefonice între el şi patronul U. Craiova, Adrian Mititelu, atunci va demisiona.

19 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu: Îmi dau demisia dacă există mesaje între mine şi Mititelu

Dorinel Munteanu: Îmi dau demisia dacă există mesaje între mine şi Mititelu (Imagine: Florin Novac/Mediafax Foto)

"Nu am primit nicio înştiinţare de la DNA. N-am ce să spun, eu ştiu ce am discutat la telefon. Am vorbit cu Mititelu cred că înaintea etapei a XXVI-a, cred că înaintea meciului cu Poli Iaşi, l-am anunţat de această discuţie pe preşedintele Marius Stan. Nu am discutat cu Mititelu despre fotbal. Nu pot să-mi explic ce se întâmplă, am vorbit cu mulţi patroni, i-am felicitat, m-au felicitat. Nu am felicitat Craiova. Eu am telefonul de la club şi se poate verifica lista din ultimele luni. Se poate verifica şi lista lui Mititelu. Cum îmi merge bine, cum sunt atacat. Dacă sunt mesaje între mine şi Mititelu, îmi dau demisia, nu trebuie să fiu dat afară", a afirmat Dorinel Munteanu la Sport.ro.

Impresarul Victor Becali a declarat că trebuie să treacă 24 de ani pentru ca oficialii gălăţeni să mai fie credibili.

"Mi-e greu să cred că Porumboiu vorbeşte fără să aibă cunoştinţă de ceva. Adevărul e undeva la mijloc. Nu cred că Porumboiu a văzut sms-urile, la fel cum nu pot să cred ca antrenorul a trimis atâtea sms-uri în ziua meciului. Marius Stan a recunoscut că a făcut lucruri necurate în trecut, de ce nu ar face în continuare? Trebuie să treacă 24 de ani pentru a mai fi credibili. Faptul că Adrian Mititelu tace, e interpretabil. Şi tăcerea e un răspuns", a spus Victor Becali la Sport.ro.

Scandalul a început de la declaraţia patronului FC Vaslui, Adrian Porumboiu, care a susţinut că şeful unei echipe din Liga I, aflată în lupta pentru evitarea retrogradări, a primit asigurări, prin sms, chiar de la tehnicianul formaţiei pe care a întâlnit-o în ultima etapă că "nu va retrograda".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici