Dorinel Munteanu: Mă bucur că echipa a reacţionat bine după eşecul din etapa precedentă

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, sâmbătă, că este bucuros pentru victoria obţinută în faţa formaţiei Universitatea Cluj şi pentru faptul că jucătorii săi au reacţionat bine după eşecul din etapa precedentă.

49 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu: Mă bucur că echipa a reacţionat bine după eşecul din etapa precedentă

Dorinel Munteanu: Mă bucur că echipa a reacţionat bine după eşecul din etapa precedentă (Imagine: Florin Novac/Mediafax Foto)

"Mă bucur pentru victorie, mă bucur că echipa a reacţionat bine după eşecul din etapa precedentă şi astăzi am jucat exact cum îmi doresc. Jucătorii mei au avut acea agresivitate pe care le-o cer meci de meci. Mă bucur că a mai trecut o etapă şi am rămas tot în fruntea clasamentului", a spus Dorinel Munteanu la conferinţa de presă de după meci.

Tehnicianul a menţionat că a decis să-i excludă din lot pe o perioadă nedeterminată pe jucătorii Liviu Antal şi Samuel Cojoc. Dorinel Munteanu a luat această hotărâre chiar înaintea partidei cu Universitatea Cluj, "pentru că au încalcat regulile" sale.

Directorul general al clubului, Marius Stan, a precizat că, prin această victorie, Oţelul va depăşi criza de moral de după înfrângerea cu FCM Târgu Mureş, din etapa a XXI-a a Ligii I. "Este o victorie reconfortantă şi prin prisma jocului, dar şi a rezultatului. Este o victorie venită la timp, pentru a depăşi acea criză de moral de după înfrângerea de la Târgu Mureş. Jocul de astăzi arată că suntem aceeaşi echipă din turul campionatului. Nu am revenit pe locul I, ci am rămas pe primul loc", a mai spus Stan.

Fundaşul Cornel Râpă, care a marcat ultimul gol al partidei, a declarat că ceea ce i-a motivat pe gălăţeni în meciul de sâmbătă a fost faptul că FC Timişoara a câştigat vineri. "Mulţumesc colegilor pentru golul pe care l-am marcat, pentru mine a fost o simplă formalitate după faza creată de ei. Ne-a motivat astăzi faptul că Timişoara a bătut ieri", a spus jucătorul.

La rândul său, mijlocaşul Gabriel Giurgiu a explicat de ce nu s-a bucurat foarte mult la golul marcat în minutul 51. "Mă bucur că am reuşit să marchez, dar în primul rând să câştigăm. La gol, m-am bucurat în interior, nu m-am exteriorizat. La Universitatea Cluj m-am format ca jucător, acolo am crescut",a spus Giurgiu, care a înscris dintr-un vole de la aproximativ 24 de metri.

Echipa Oţelul Galaţi a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), formaţia Universitatea Cluj, în cadrul etapei a XXII-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Paraschiv '23, Giurgiu '51 şi Râpă '70.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici