Dorinel Munteanu: Mă gândesc doar la meciul cu Minerul de mâine

Antrenorul echipei "U" Cluj, Dorinel Munteanu, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că se gândeşte doar la meciul din Liga a II-a, cu Minerul Lupeni, iar răspunsul privind preluarea băncii tehnice a formaţiei Steaua va dezămăgi una dintre cele două grupări.

63 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu: Mă gândesc doar la meciul cu Minerul de mâine

Dorinel Munteanu: Mă gândesc doar la meciul cu Minerul de mâine (Imagine: Mediafax Foto)

"Cel mai important e meciul de mâine cu Minerul Lupeni. Nu mă gândesc decât la meciul de mâine cu Minerul Lupeni, pe care vreau să-l câştig. Cu siguranţă voi da un răspuns în ceea ce priveşte Steaua, iar una dintre cele două părţi va fi dezamăgită", a spus Dorinel Munteanu.

Dorinel Munteanu a precizat că dacă va deveni noul antrenor principal al echipei Steaua îl va coopta în staff-ul tehnic şi pe actualul său secund de la Universitatea Cluj, Gheorghe Mihali.

"Dacă e să plec la Steaua, îl iau şi pe Gheorghe Mihali", a precizat Munteanu.

Munteanu a sosit, joi seară, împreună cu formaţia Universitatea Cluj, la Petroşani, pentru meciul din Liga a II-a, de sâmbătă, cu Minerul Lupeni.

Universitatea Cluj va efectua, vineri, de la ora 11.00, un antrenament pe terenul doi de pregătire al echipei Jiul Petroşani.

Tehnicianul Marius Lăcătuş şi-a dat demisia, miercuri dimineaţă, din funcţia de antrenor principal al echipei Steaua Bucureşti, după înfrângerea, scor 3-5, din partida cu formaţia Olympique Lyon, din etapa a III-a a grupei F a Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici