Dorinel Munteanu: Nu m-am hotărat încă dacă accept oferta Stelei

Antrenorul echipei din Liga a II-a Universitatea Cluj, Dorinel Munteanu, a declarat, joi, că nu s-a hotărât încă dacă va acepta postul de tehnician al formaţiei Steaua Bucureşti, după demisia lui Marius Lăcătuş.

14 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu: Nu m-am hotărat încă dacă accept oferta Stelei

Dorinel Munteanu: Nu m-am hotărat încă dacă accept oferta Stelei (Imagine: Mediafax Foto)

"Am fost surprins şi onorat de oferta din Ghencea, dar nu am luat nicio hotărâre. Nu e nimic sută la sută, e greu să mă decid. Nu se pune problema contractului. Am citit şi eu de problemele pe care le-au avut Hagi şi Lăcătuş, dar am mare încredere în mine, ştiu ce pot să fac. Pentru orice antrenor, o echipă puternică ca Steaua este o provocare, dar o să cântăresc foarte bine oferta Stelei", a spus Dorinel Munteanu.

Întrebat în ce stadiu se află tratativele cu conducerea clubului Steaua, Dorinel Munteanu a precizat că avocaţii săi urmează să discute cu oficialii grupării din Bulevardul Ghencea.

Dorinel Munteanu a afirmat că oficialii stelişti trebuie să cunoască planurile lui pentru echipa "roş-albastră" înainte să preia funcţia de antrenor.

"Am avut o discuţie telefonică sau chiar două discuţii telefonice cu domnul Becali. Am şi declarat că am fost surprins şi onorat pentru că Steaua s-a gândit la mine. Nu am luat nici o hotărâre deocamdată. Aseară am discutat cu domnul Vasile Onacă (n.r.. - patronul clubului Universitatea Cluj) despre problemele pe care le avem aici la club. Nu pot să văd dau mai multe detalii fiindcă nu este nimic concret. E un lucru foarte mare să te vrea o echipă ca Steaua. Sigur, trebuie ca domnul Becali şi conducerea Stelei să ştie cam ce planuri am, dacă pot să ajut Steaua. De asta negocierile încă n-au început", a mai spus Munteanu.

Tehnicianul a recunoscut că oferta Stelei i-a provocat o stare de nelinişte continuă.

"Discuţia principală a fost să fiu antrenorul Stelei, mi-a propus să fiu antrenorul Stelei. Da, sunt dorit la Steaua. Nu am un termen limită să mă decid. Fiecare are dreptul să negocieze cu orice antrenor. Dacă un antrenor este dorit mai mult este alegerea dânşilor. Nicio problemă. E foarte greu să mă decid, orice ofertă din partea unui club puternic este tentantă. De aceea nu am avut linişte în ultima zi. În meseria asta sunt şi riscuri şi avantaje. Mă gândesc foarte bine şi analizez chiar dacă multă lume spune că Steaua este o echipă de nerefuzat. Sunt şi de acord, sunt păreri pro şi contra, dar mai vedem", s-a confesat Munteanu.

Munteanu consideră că oficialii clubului Universitatea Cluj nu s-ar opune unei plecări a lui la formaţia Steaua Bucureşti.

"I-am informat pe cei din conducerea Universităţii. Era normal ca cei din conducere să audă de la mine ce s-a întâmplat. Nu cred că ar fi un impediment contractul meu cu Universitatea Cluj. Am avut o discuţie cu Vasile Onacă şi cu domnul Tişe (n.r. - Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj). Nu cred că ar fi o problemă acest lucru. Toată lumea se gândeşte că voi avea soarta lui Hagi şi Lăcătuş dacă voi merge la Steaua. Ca antrenor trebuie să-ţi asumi toate riscurile. Ştiu ceea ce pot să fac, dar chiar la acest lucru nu m-am gândit. Lumea mă avertizează despre acest lucru, dar eu ştiu ce pot să fac", a menţionat Munteanu.

Antrenorul a precizat că nu va veni la Bucureşti pentru a negocia contractul cu oficialii stelişti.

"Nu voi merge la negocieri la Bucureşti, eu am antrenamente cu echipa. Până miercuri e posibil să se ştie dacă voi fi antrenorul Stelei. Nu vreau să dau proporţii. Dacă voi fi, voi fi antrenorul Stelei. Sub nicio formă, nu voi fi sluga nimănui. Aş fi subalternul dânsului. E un cuvânt prea dur", a explicat Munteanu.

Citește mai departe:

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Citește mai departe:

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici