Dorinel şi Sabău se revăd a doua oară într-o săptămână

A doua întâlnire dintre echipele Oţelul Galaţi şi "U" Cluj din acestă săptămână va avea loc duminică, începând cu ora 16.00, pe stadionul "Oţelul" din Galaţi.

93 afișări
Imaginea articolului Dorinel şi Sabău se revăd a doua oară într-o săptămână

Sabău


Cele două echipe s-au mai întâlnit în principala competiţie internă de 34 de ori, fiecare şi-a trecut în cont câte 13 victorii, iar alte opt partide s-au terminat la egalitate.

Palmares cu Oţelul gazdă: 17 jocuri - 11 victorii Oţelul - 4 remize - două succese Universitatea Cluj.

Prima partidă a avut loc pe 7 decembrie 1986, Oţelul - U Cluj 1-3, antrenori Constantin Rădulescu, respectiv Remus Vlad.

Două remize albe s-au înregistrat de-a lungul timpului, dintre care una cu Oţelul gazdă (29 octombrie 1994).

Cea mai mare diferenţă de scor: 12 septembrie 1998, Oţelul - U Cluj 5-0 (triplă Viorel Tănase, dublă Viorel Ion).

Ultimul succes reuşit de ardeleni pe teren advers: 8 mai 2013, Oţelul - U Cluj 0-2.

Cea mai recentă dispută din SuperLigă: 17 decembrie 2023, U Cluj - Oţelul 0-1, gol marcat de Alexandru Pop.

Mediile de vârstă: Oţelul Galaţi - 26 ani şi 10 luni, iar Universitatea Cluj - 25 ani şi şapte luni.

31 de jucători a utilizat Oţelul în acest sezon, dintre care care 21 sunt debutanţi pe prima scenă din România. Universitatea Cluj s-a bazat pe 38 de fotbalişti, opt dintre ei fiind autohtoni eligibili U 21.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
oţelul,
u cluj,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici