Două handbaliste românce, pozate nud de o revistă spaniolă

Echipa de handbal Orsan Elda Prestigio, la care evoluează şi componentele lotului lărgit al naţionalei României, Oana Şoit şi Mihaela Tivadar, a pozat nud, în vestiar, pentru publicaţia "Interviu", în speranţa că va strânge suma necesară acoperirii calendarului intern şi european în acest sezon.

29 afișări

Revista "Interviu" a fost pusă în vânzare la începutul acestei săptămâni şi s-a epuizat rapid, conform declaraţiei patronului unui chioşc de ziare, Quique Molina. "Luni au sosit primele exemplare şi până la prânz s-a vândut tot. Am cerut mai multe şi aşteptăm suplimentarea acestora", a declarat spaniolul din Alicante pentru presa iberică.

După şedinţa foto de săptămâna trecută, căpitanul echipei Orsan Elda Prestigio, care ocupă locul secund în prima divizie, Diana Box, a declarat că speră ca acţiunea jucătoarelor să ajute la strângerea celor 300.000 de euro necesari în acest sezon. "Am văzut prin asta oportunitatea de a informa lumea că avem probleme economice şi avem nevoie de sprijin financiar". Unul din portarii echipei, Aitziber Elejaba, a afirmat că "şedinţa foto a fost amuzantă".

Pe site-ul oficial al echipei, conducerea a postat un mesaj prin care le mulţumeşte jucătoarelor pentru gestul lor, pe care îl încheie astfel: "Pentru jucătoarele noastre - Ole, fetelor! Sunteţi extraordinare! Ne simţim mândri de voi!".

Handbalista Oana Şoit evoluează la Elda Prestigio de opt sezoane, în timp ce pentru Mihaela Tivadar acesta este primul pe care îl va juca la formaţia aflată pe locul secund în prima ligă spaniolă. În cupele europene, Elda va evolua în turul secund al Cupei EHF, cu Randers HK (Danemarca).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici