Două mii de bilete pentru Supercupă, rămase nedistribuite, vor fi scoase la vânzare

Un număr de 2.000 de bilete pentru Supercupa României, care au rămas nedistribuite, vor fi puse în vânzare duminică, când va avea loc meciul dintre deţinătoarea titlului Ligii I, Oţelul Galaţi, şi câştigătoarea Cupei, Steaua Bucureşti.

129 afișări
Imaginea articolului Două mii de bilete pentru Supercupă, rămase nedistribuite, vor fi scoase la vânzare

Două mii de bilete pentru Supercupă, rămase nedistribuite, vor fi scoase la vânzare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cele 2.000 de tichete trebuiau să fie distribuite la companii din Piatra Neamţ, însă ele au rămas nevândute, astfel că organizatorii au decis ca acestea să fie scoase la vânzare la casele de bilete din jurul stadionului chiar în ziua meciului. Este vorba de bilete pentru locuri la Tribuna a II-a a stadionului Municipal Ceahlăul.

Săptămâna trecută au fost puse în vânzare 8.000 de bilete pentru Supercupa României, ele epuizându-se în cursul acestei săptămâni. Dintre cele 14.000 de bilete la această întâlnire, 8.000 au fost pentru fanii nemţeni, 2.000 au fost distribuite suporterilor gălăţeni, iar 2.000 fanilor stelişti.

Oţelul şi Steaua se întâlnesc, duminică, de la ora 20.45, pe Stadionul Ceahlăul din Piatra Neamţ, într-un meci contând pentru Supercupa României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici