Două morţi fulgerătoare în fotbalul românesc: un antrenor şi un patron au decedat la câteva zile distanţă

John Ene (52 de ani), fost antrenor în prima divizie în sezonul trecut, la Academica Clinceni, a încetat din viaţă în această dimineaţă, în vreme ce luni seara a fost anunţă dispariţia lui Nicolae Bara (67 de ani), fost investitor la UTA în perioada 2006-2008.

1576 afișări
Imaginea articolului Două morţi fulgerătoare în fotbalul românesc: un antrenor şi un patron au decedat la câteva zile distanţă

Două morţi fulgerătoare în fotbalul românesc: un antrenor şi un patron au murit la interval de câteva ore distanţă

 

Din primele informaţii, John Ene a suferit un infact în somn, fiind găsit fără suflare în această dimineaţă de către fiul lui minor, scrie gsp.ro.

John Ene a început sezonul 2021-2022 al Ligii 1 ca antrenor de portari în staff-ul lui Ilie Poenaru, iar în timpul campionatului a activat şi ca antrenor principal interimar, timp de 5 etape, după ce Ionuţ Chirilă a părăsit echipa. A obţinut o singură victorie, 1-0 cu Dinamo, în rest au fost 4 eşecuri.

John Adrian Ene a fost portar la Steaua, club care l-a format ca junior în 1989, apoi la Ceahlăul, FC Braşov. A evoluat şi în Albania, pentru un an. La 37 de ani, John Ene şi-a încheiat cariera de fotbalist la Dunărea Giurgiu.

Locuia la Viena

Luni seară, presa arădeană, specialarad.ro, anunţa vestea că Nicolae Bara, fost investitor la clubul arădean în perioada 2006-2008, şi care îşi exprimase public, la începutul anului, dorinţa de a investi din nou la clubul arădean, a decedat.

Nicolae Bara avea 67 de ani şi era stabilit la Viena (Austria). O răceală puternică i-a fost fatală, pe fondul unor mai vechi probleme medicale, unele cu inima. Bara urmează să fie adus în ţară, pentru înmormântare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici