Două noi medalii pentru Team Romania la Jocurile Europene Cracovia 2023

România a mai obţinut două medalii la Jocurile Europene Cracovia 2023 prin atletele Bianca Ghelber, argint la aruncarea ciocanului, şi Andrea Miklos, bronz la 400 m.

311 afișări
Imaginea articolului Două noi medalii pentru Team Romania la Jocurile Europene Cracovia 2023

Sursa foto: Federaţia Română de Atletism

Cele două atlete au concurat marţi în Divizia Secundă a întrecerilor de la Chorzow, dar au avut de aşteptat evoluţia adversarelor din Prima Divizie, din ziua de vineri.

Bianca Ghelber a aruncat 72,97 m şi a fost depăşită doar de italianca Sara Fantini, care a aruncat 73,26 m. Pe trei s-a clasat Silja Kosonen, Finlanda, cu 72,34 m.

Andrea Miklos şi-a stabilit cu 50,67 secunde cea mai bună performanţă a carierei şi a prins podiumul probei de 400 m.

Aurul a fost câştigat de celbra Femke Bol (Olanda) cu 49.82, iar argintul de Natalia Kaczamarek (Polonia), cu 50.34.

Team Romania are până acum 3 medalii la Jocurile Europene Cracovia 2023: 1 argint şi 2 bronz.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici