VIDEO Două recorduri negative pentru Roger Federer la Wimbledon. Nu i s-a mai întâmplat de 19 ani

  • Roger Federer a fost învins de polonezul Hubert Hurkacz, numărul 14 ATP, în sferturile de finală.
  • Hurkacz s-a impus în trei seturi, 6-3, 7-6, 6-0, într-un meci care a durat o oră şi 49 de minute.
1490 afișări
Imaginea articolului VIDEO Două recorduri negative pentru Roger Federer la Wimbledon. Nu i s-a mai întâmplat de 19 ani

Două recorduri negative pentru Roger Federe la Wimbledon. Nu i s-a mai întâmplat de 19 ani

Roger Federer a fost eliminat de la Wimbledon. Elveţianul a fost învins de polonezul Hubert Hurkacz, numărul 14 ATP, în sferturile de finală.
 
Hurkacz, cu 15 ani mai tânăr decât Federer, s-a impus în trei seturi, 6-3, 7-6, 6-0, într-un meci care a durat o oră şi 49 de minute.
 
Înfrângerea reprezintă primul eşec în trei seturi înregistrat de Roger Federer în ultimii 19 ani şi primul set pierdut la zero la tuneul de la Wimbledon.
 
 
Hubert Hurkacz este al doilea polonez din istorie care ajunge în semifinalele unui turneu de Grand Slam,  după Jerzy Janowicz în 2013.
 
Roger Federer are în palmares 20 de titlul de Grand Slam, la fel ca spaniolul Rafael Nadal.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici