Dragomir: Avem câţiva jucători de talie mondială

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a declarat că în meciul amical cu Rusia, câştigat, miercuri, cu scorul de 3-0, s-a văzut că echipa naţională a României are "câţiva jucători de talie mondială".

13 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Avem câţiva jucători de talie mondială

Dragomir: Avem câţiva jucători de talie mondială

"Repriza a doua a fost excelentă. Aşa suntem noi, românii, când jucăm bine găsim motive să spunem că adversarul a fost slab. Atmosferă bună, fotbal bun. Avem câţiva jucători de talie mondială. Şapte, opt au jucat excelent azi. Mergem fără emoţii la Euro", a punctat Dragomir.

Antrenorul formaţiei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, a subliniat că România are şanse reale la Campionatul European din luna iunie. "Meci foarte bun, chiar dacă adversarul nu a avut echipa cea mai bună. Rezultatul e extraordinar, nu e la îndemâna oricui să bată Rusia cu 3-0. Jucătorii au prins curaj acum. Trebuie să fim fericiţi pentru această victorie. Avem şanse la Euro, după cum aţi văzut, echipa a jucat şi fără Mutu sau Chivu", a spus Dan Petrescu.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a spus că este bucuros că stadionul din Bulevardul Ghencea a purtat noroc reprezentativei României: "Extraordinar, am încredere în echipa României. Avem o echipă foarte bine legată. Nu avem jucători super, dar sunt de mare valoare. E o echipă echilibrată. Adversarii noştri din grupă au câteva valori de excepţie, dar noi îl avem pe Mutu. După primele 10 minute, când am văzut cum joacă Rusia, am zis că le dăm 3, 4. Mă bucur că le-am purtat noroc pe Ghencea".

Echipa naţională a României a învins, miercuri, cu scorul de 3-0, reprezentativa Rusiei, într-un meci amical disputat pe stadionul Steaua.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici