Dragomir: Dacă Lăcătuş îl asculta pe Gigi Becali la pauza meciului nu mai trebuia să-şi dea demisia

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că Marius Lăcătuş nu mai trebuia să-şi dea demisia dacă îl asculta pe Gigi Becali şi făcea schimbările propuse de acesta la pauza meciului Steaua - Olympique Lyon din Liga Campionilor.

23 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Dacă Lăcătuş îl asculta pe Gigi Becali la pauza meciului nu mai trebuia să-şi dea demisia

Dragomir: Dacă Lăcătuş îl asculta pe Gigi Becali la pauza meciului nu mai trebuia să-şi dea demisia (Imagine: Mediafax Foto)

"Dacă îl asculta pe Gigi Becali la pauza meciului nu mai era acum în situaţia de a-şi da demisia. Eu dacă eram în locul lui, când îmi zicea patronul să îi scot pe Arthuro şi pe Semedo, îi scoteam şi cu asta basta. Aşa, Lăcătuş şi-a asumat răspunderea", a spus Dragomir.

Oficialul LPF este de părere că Marius Lăcătuş nu este principalul vinovat pentru înfrângerea din meciul cu Olympique Lyon şi că nu se simţea nevoia unei schimbări la conducerea tehnică a echipei Steaua.

"Nu ştiu dacă e normal sau anormal să plece. Dar eu nu mă aşteptam ca Lăcătuş să plece. Nu era neapărat nevoie de o schimbare la Steaua. Nu cred că el este principalul vinovat pentru ce s-a întâmplat aseară. Marius Lăcătuş este un antrenor bun şi este o pierdere, dar sigur îşi va găsi o slujbă în altă parte", a adăugat Dragomir.

Întrebat dacă tehnicianul Dan Petrescu este o soluţie pentru postul de antrenor la Steaua, Dumitru Dragomir a răspuns: "Bineînţeles că Dan Petrescu este un antrenor bun, dar nu ştiu eu pe cine să pună. Pe oricine alege Gigi Becali e bun, că el dă bani la Steaua. Gigi Becali să se sfătuiască şi el cu Giovanni Becali pe cine să pună, pentru că Giovanni are minte destulă".

Tehnicianul Marius Lăcătuş şi-a dat demisia, miercuri dimineaţă, din funcţia de antrenor principal al echipei Steaua Bucureşti, după înfrângerea, scor 3-5, din partida cu formaţia Olympique Lyon, din etapa a III-a a grupei F a Ligii Campionilor, au informat surse din cadrul clubului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici