Dragomir: Dacă vor fi greşeli de delegări, va fi balamuc şi ei vor răspunde

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, după ce FRF a anunţat că delegările arbitrilor vor fi decise în continuare de directorul general Ionuţ Lupescu, că în cazul în care se vor face greşeli, cei care vor răspunde vor fi oficialii federali.

1 afișare
Imaginea articolului Dragomir: Dacă vor fi greşeli de delegări, va fi balamuc şi ei vor răspunde

Dragomir: Dacă vor fi greşeli de delegări, va fi balamuc şi ei vor răspunde

"N-au cedat, înseamnă că ei răspund. Noi am tras un semnal de alarmă. Înseamnă că îşi asumă răspunderea. Eu aştept să vedem dacă sunt greşeli de arbitraj. Dacă sunt, înseamnă că avem noi dreptate, dacă nu sunt, atunci au ei dreptate. Dacă vor fi greşeli de delegări, atunci va fi balamuc şi ei vor răspunde", a declarat Dragomir.

Referindu-se la faptul că FRF a precizat că, în conformitate cu circulara FIFA nr. 763, din data de 23 iulie 2001, având ca subiect Organizarea activităţii de arbitraj în cadrul asociaţiilor naţionale afiliate, delegarea arbitrilor la meciuri nu poate fi făcută prin loterie sau tragere la sorţi, Dragomir a răspuns: "Să-i spună lui fratele lui Mutu treaba asta. Când au făcut tragere la sorţi la biletele pentru Euro cum a fost? Când le-a convenit au făcut trageri la sorţi. Să facă ce vor, dar să şi răspundă. Dacă se întâmplă ceva, ei răspund sută la sută".

LPF a trimis, luni, la FRF, o adresă semnată de preşedintele Dumitru Dragomir, prin care cerea Comitetului Executiv să aplice solicitarea a 14 cluburi prim-divizionare de a modifica sistemul de delegare a arbitrilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici